Sdkyszn AlininAysesii elbette öyle bir gün bile çok kıymetli ama zaten 40 haftam dolmuş olacak sezeryan olursam doktorum geçirmeyi pek önermiyor umarım o zamana kadar kendiliğinden gelir 🙏🏻
AynurDemir Sdkyszn neden 40. Haftayi gecirmeyi önermiyor sezeryan oldugu icin mi ?? Yada baska bi sebebi mi var
Victoriaaa Sdkyszn valla benimki bu bayrama değil ama tam kurban bayramına denk geliyor napıcam bilmiyorum 😣
Senemhifa Sdkyszn benim geliyor ya 1 i yada 4 ü doktor tatile gitmeyecekmiş umarım kendi doktorum olur 38 haftadayız
AynurDemir 1 haziranda bizimde normal gunumuz. Suan agrı sızı vs yok. Sanki bayramı atlatiriz gibime geliyo ama bakalım 😔 erkek bebek bir hafta filan bekleyebiliyormus
Sdkyszn AynurDemir herhangi bir duruma karşı bebeğin sağlığını tehlikeye atmak istemiyormuş kakasını filan yapar diye. 1 ine kadar bekleyelim normal için dedim, olmasa 1inde alacak umarım kendiliğinden gelir 🙏🏻
Sdkyszn AynurDemir sezaryen istemiyorum aslında ama günü geçerse almak zorunda kalacak bende açıkçası diretmem sanırım 1ine kadar gelmezse..
Erolimran blackeagle doktorum banada dogum başladığında fitil atacam dedi nasıl geçti dogum peki bu fitil neyin nesi
blackeagle Erolimran valla bildigim cok sancılı gecmis sonra epidural yapmislar rahatlamis 8cm acilma olmus 15 dakikada dogurmus
Gmrmaltu Benimde bayrama dek geliyor ama doktorum sehir disinda degilim dedi aradigin an hastaneye gelirim dedi. Ama rssmi isler icin zor olacak bayrama kalirsa. Saglik ocagina filan gidilemicek
MeryemSemih Bnmde bayramdan sonraya geliyo 13 haziran 40 haftam doluyo ama normal olacağı için ne zaman gelir bilmiyorum bayramda da olabilir nasip kısmet artık sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Erolimran Kızlar bebeklerinizin kilosu ne kadar oldu ben iki gündür kafayı yiycem 36+5 de 2500 çıktı kilosu dogumada bilim kalmadı haziran 10 son gün