Fatma48 Elifdurcakmeric çok teşekkür ederim canım çarşamba gideceğim inşallah bakalım kaç haftalığım 🤗🙈
Elifdurcakmeric Fatma48 benim de ilk randevum Çarşamba günü bugün sat a göre 4+3 gözüküyor çok heyecanlıyım 🙈 eğer karından ultrasonla göremezlerse vajinal muayene ile gözüküyor inşallah görebiliriz minnoşlarımızı 🙏🏻💫
Fatma48 Elifdurcakmeric ayy inşallah canım yaaa haberleşelim o gün bende nasıl muayene edeceğini bilmediğim için çarşamba gidicem. Kuaföre gideceğim de 🙈
Elifdurcakmeric Fatma48 canım haberleşelim demiştik biz çok şükür bugün keseyi görebildik 🙏🏻 Sen naptın inşallah görmüşsündür 🥰
Elifdurcakmeric Dilekkaraca merhaba bugün gittiniz mi doktora? Keseyi görebildiniz mi benim de yarın 4+5 olacak ve randevum var çok heyecanlıyım🙈
Doleris Irems deme deme vallaha hiç keyifli değil ağzının tadı kalmıyor bi de yeterince beslenemiyor muyum diye içini kemiriyor
Irems Fatmisko canım daha çok yeni 5 haftadan önce gozukmez 1500 üzeri vajinal görünebiliyor 4500 5000 arası da karından görünebiliyor diye biliyorum
gzde34 Kızlar merhaba bende son adet tarihime göre 5+4 günlük hamileyim kan tahlili yaptırdım değerim 8 bin çıktı sizce normal mi çok yüksek değil dimi
Fatmisko Fatma48 gittim canım alttan bakmadı karnıma baktı sadece kese yokmış iki haftaya belli olucak dedi inşAlllah
Cagla22 Fatma48 cnm orda rakam yazması gerekiyordu seninkin de yazmıyor . Rakam olsa hesaplanır hemen
Cagla22 Fatma48 cnm orda rakam yazması gerekiyordu seninkin de yazmıyor . Rakam olsa hesaplanır hemen
Fatma48 Cagla22 evet canım biliyorum şuan sadece hamile olduğumu biliyorum bakalım çarşamba öğrenicem inşallah 🤰🙈😍