Fatma48 Fatmisko yok ben ilk bebek düşünüyoruz diye gittigimd emuayene etti. Ama bu sefer açıkcası müsait olmadığım için istemiyorumda doktor ne der acaba? Gitsem mi bugün bilemedm
Fatmisko Fatma48 canım geldim doktordan keseyi göremedi iki haft bekle dedi karnımda muayne etti alttan bakmadı
Psy16 Namebala hayır henüz duymadım en son 10 mayısta gittim keseyi gördük alttan bakılırsa kalp atışını duyabileceğimizi ancak önermediğini söyledi doktorum o yüzden bekliyorum önümüzdeki hafta duyulur inşallah
Dilaraatac Elifdurcakmeric son adetinizin ilk günü kaç acaba ? Bende de 4+5 yazıyor benim 17nisandı birtürlü hesaplıyamadık😄
Bitanemiz Fatma48 merhaba canım benim de son adet tarihim 20 nisan ve bende şuan 4+2 yim Benimde sadece pozitif yazdı ama öğrendiğimde 3 haftalık falandı keseyi gördün mü sen
Bitanemiz Fatma48 merhaba canım benim de son adet tarihim 20 nisan ve bende şuan 4+2 yim Benimde sadece pozitif yazdı ama öğrendiğimde 3 haftalık falandı keseyi gördün mü sen
Fatma48 Bitanemiz yok canım gitmedim ki doktora beni nasıl muayene edeceğini bilmediğim için girmedim çarşamba gideceğim.
Mihri23 Merhaba bende yeni katıldım aranıza 3,5 haftalık benmde çok yeni 73 değerim kese gözükmedi daha erkenmiş merakla bekliyorum ❤️
Elifdurcakmeric Fatma48 canım kanda pozitifi gördüysen eğer kadın doğum doktoruna gitmelisin beta takibini artık kendi doktorun yapacaktır 😊 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Fatma48 Elifdurcakmeric çok teşekkür ederim canım çarşamba gideceğim inşallah bakalım kaç haftalığım 🤗🙈