Dilara-sadik Lilightyesim Fatmisko merhabalar öncelikle herkese sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum yazdıklarınızı okudum bende 4 gün önce kanda öğrendim değerim 28 çıktı çok düşük olduğunu söyledi doktor bugün tekrar kan verdim 66 ya yükselmiş fakat doktor çok negatif konuştu 4 günde artışın çok az olduğunu söyledi bu arada bunkan testlerini sağlık ocağında yaptırdım oradaki doktor bu yorumları yaptı ve çarşamba günü kadın Doğum doktoruna gidicem. Siz bugün gittiğiniz de kan testi yaptırdınız mı tekrar yükselişi ne oldu
Fatmisko Fatma48 canım geldim doktordan keseyi göremedi iki haft bekle dedi karnımda muayne etti alttan bakmadı
Fatmisko Fatma48 gittim canım alttan bakmadı karnıma baktı sadece kese yokmış iki haftaya belli olucak dedi inşAlllah
Gizemgizem25 Benimde 3+3 cok daha yeniyim aşırı lekelenmem oluyor 10 gündür progestan kullanıyorum banamısın demiyor ama öyle cok gelmiyor sadece kahverengi leke benim gibi yaşayan varmı cok endişeleniyorum 😞😞
Gizemgizem25 Benimde 3+3 cok daha yeniyim aşırı lekelenmem oluyor 10 gündür progestan kullanıyorum banamısın demiyor ama öyle cok gelmiyor sadece kahverengi leke benim gibi yaşayan varmı cok endişeleniyorum 😞😞
Gizemgizem25 Benimde 3+3 cok daha yeniyim aşırı lekelenmem oluyor 10 gündür progestan kullanıyorum banamısın demiyor ama öyle cok gelmiyor sadece kahverengi leke benim gibi yaşayan varmı cok endişeleniyorum
Elifdurcakmeric Kubrakocerr benim de 4+3 şuan Çarşamba gideceğim ben de inşallah oradadır minikler 🧿❣️
hllaltas25 ygmrsfk 5+5 kızlar ne zaman kalp atışını duydunuz Çarşamba kontrolüm var meraktan duramıyorum 😊