Fatma48 Fatmisko kanda sonucun nasıl çıktı canım sadece pozitif yapıyordu bende Ne zaman gitmeliyim doktora bilemedim cumartesi kan verdim. Devlet acilde. Normal kendi doktorum özelde.
Elifdurcakmeric Fatma48 canım kanda pozitifi gördüysen eğer kadın doğum doktoruna gitmelisin beta takibini artık kendi doktorun yapacaktır 😊 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Fatma48 Fatmisko daha 3 haftalık senin belki ondan canım benim son adet tarihime göre burada programda 4 hafta 2 günlük yazıyor son adetim 20 nisan. Ben değerler yazar diye bekliyordum direk pozitif yazdı
Irems Fatmisko canım daha çok yeni 5 haftadan önce gozukmez 1500 üzeri vajinal görünebiliyor 4500 5000 arası da karından görünebiliyor diye biliyorum
Fatma48 Selinay1 ne güzel canım maşallah 🤗 kanda sonucun nasıl çıktı ben yukarda kan sonucumu paylaştım Bi bakarmısın bide ne zaman gitmeliyim doktora
Fatmisko Fatma48 canım benimki çok aşırı yeni çünkü yumurtlamamı takip ediyordum bu programa göre 3 haftalık ama yumurtlamamı bildiğim için 12 günlük bi dahaki gittiğinde yazar belki ayrıca e nabızın varsa ordanda sonuçlar görünüyor belki orda yazar
Bitanemiz Fatma48 merhaba canım benim de son adet tarihim 20 nisan ve bende şuan 4+2 yim Benimde sadece pozitif yazdı ama öğrendiğimde 3 haftalık falandı keseyi gördün mü sen
Bitanemiz Fatma48 merhaba canım benim de son adet tarihim 20 nisan ve bende şuan 4+2 yim Benimde sadece pozitif yazdı ama öğrendiğimde 3 haftalık falandı keseyi gördün mü sen
Fatmisko Fatma48 bir daha teste gidince sor mutlaka belki ozman yazarlar sonucunu bunda neden görünmemiş bilmiyorum bende devlet hastanesinde acile kan verdim orda yazıyodu değerler
Fatma48 Fatmisko anladım canım çarşamba hastaneye gidicem kendi doktoruma sen gittinmi kanda öğrendikten sonra
Fatmisko Fatma48 dün gördüm ben kanda çok yeni yani :) doktor yoktu hastanede bugün doktora gidicem inşAllah görünür çok heveslendim pozitif olunca bide eşimin doğum gününde öğrendim çok süpriz oldu
Fatma48 Gizemabc canımm cumartesi gidince nasıl muayene etti ilk doktor muayene miydi alttan mı ettikarından ultroson ilemı etti
Fatma48 Fatmisko aaa ne güzel canım benimde eşimin doğum günü ay sonu ben kanda öğrendim ama doktora caeaamba gidicem doktor nasıl muayene edecek buradan yazarmısın gidince alttan mı edecek ultroson mu??
Psy16 Namebala hayır henüz duymadım en son 10 mayısta gittim keseyi gördük alttan bakılırsa kalp atışını duyabileceğimizi ancak önermediğini söyledi doktorum o yüzden bekliyorum önümüzdeki hafta duyulur inşallah
Fatmisko Fatma48 canım ben alttan baktırmamayı düşünüyorum ama yazarım öğleden sonra gidicez eşimi bekliyorum gelsin diye
Fatma48 Fatmisko yaa bende onu düşünerekten kuaföre gidicem 🙈🙈🙈 ondan sonra doktora gideyim diyorum açıkcası kararsızım acaba gidip doktora alttan istemiyorum desem mi sabırsızım da
Fatmisko Fatma48 canım sen bilirsin ama burda birtane doktor var ve erkek mecbur kalmadığım sürece alttan baktırmak istemiyorum
Fatma48 Fatmisko yok ben ilk bebek düşünüyoruz diye gittigimd emuayene etti. Ama bu sefer açıkcası müsait olmadığım için istemiyorumda doktor ne der acaba? Gitsem mi bugün bilemedm