• Gebelik
  • Durup dururken aglama istegii 😢😢😢

Dygutyr soda şişesine bakıp tabut rengi gibi geldiği için kendimi o an evde çok yalnız hissedip ağlamıştım😂 normal canm bunlar vücut dengesi şaşıyor hormonlardan
    Dygutyr bende 26 haftalık hamileyim başından beri bende öyleyim hormanlardan😀
      Zeyni
      İlk defaa oldu bana normalde gülen biriyim cok bir anda aglama istegii
      Dygutyr ki normalde çok zor ağlayan bi insanım birinin yanında flan asla ağlamam hamilelikte kim ne dese içimi çeke çeke başlıyorum😄
        Dygutyr yok bu daha çok kötü 😂 geçen gün otobüste bi anda kahkaha atma isteği geldi millet döndü bu deli napiyor diye baktı rezil oldum 😂😂
          Dygutyr ağlama isteği geldiği anda aklına güzel şeyler düşün gülmeye basla 😂 ise yarıyor 😂😂
            Tiredmother
            Gelmesinn yaa zor tuttuyorum kendimi 🙈aglamamak için ben üzülürsem bebişimde üzülür hisseder
            Dygutyr ay az önce eşimle bişeyler izlerken hüngür hüngür ağladım eşim gülüyor 😂 hep hormonlardan dedi 😂
              Dygutyr benn😂 bi film izlerken yada bir şarkı dinlerken bakıyorum yaşlar akıyor hemen şakır şakır bi de ya. Eşimde en ufak bişey dese hemen alınıyorum aslında alınacak bi laf söylemiyor ama işte bilmiyorum neden böyle duygusallık ağlama hissi falan
                PnrGg
                Aynen öylee canım yaa alınganlık bendede cok oluyooo