• Gebelik
  • Durup dururken aglama istegii 😢😢😢

Dygutyr ay az önce eşimle bişeyler izlerken hüngür hüngür ağladım eşim gülüyor 😂 hep hormonlardan dedi 😂
    Dygutyr benn😂 bi film izlerken yada bir şarkı dinlerken bakıyorum yaşlar akıyor hemen şakır şakır bi de ya. Eşimde en ufak bişey dese hemen alınıyorum aslında alınacak bi laf söylemiyor ama işte bilmiyorum neden böyle duygusallık ağlama hissi falan
      PnrGg
      Aynen öylee canım yaa alınganlık bendede cok oluyooo
      Aynen bende Sütaş reklamı çıkınca ağlayasım geliyor çok saçma ama durduramıyorum 😔😂
      Dygutyr banyoda karınca gördüm burda ne işi var diyip ağlamıştım hormonlaaaaarrrr 😂
        Dygutyr ben tıp fakültesi Cavit beye gidiyorum profösör siz nereye gidiyorsunuz ?
        Dygutyr ben normaldede öyleym dizi izler ağlarım biri ağlar ağlarım ama bu ara çok saçma şeylere de ağlamaya başladım ya inşallah hamileyimdr 😂
        Dygutyr ben 34 haftalık hamileyim ve hala arada bunalım hallerim oluyor sebepsizce ya da çok saçma şeyler için ağlıyorum tamamen hormonlarla alakalı 😊
        Benimde oluyor mesela dün oldu. Eşim bişey oldu sanıyor ama aslında yok var d ona söylemiyorum diye düşünüyor. Gün içerisinde o işteyken de oldu hüngür hüngür ağladım. Komşular duysa Doğum sancısı çekiyorum sanar belki de sandılar. Bide eşim gelince oldu. Allah kolaylık versin hepimize 😊🤲🏻