Bebiş tekmelemesini hissedenler buraya 😍 kızlar ben 16 haftalık hamileyim. Bugün bebeğim 3 defa tekme attı. Ve o kadar belirgindi ki başta anlamadım nolduğunu. Damarımız atar ya bazen pıt pıt diye. Karnımda öyle bir şey oldu bir baktım karnım baya sallanıyor. Tekme attığını farkettiğimde dünya benim oldu ilk defa hissettim onu. Çok mutluyum sizce erken mi hissettim ya da geç mi kaldım ?
    Ya çok güzel bir duyguymuş Allahım isteyen gerkese yaşatsın. Ve bugün 3 defa yaptı ve 10 15 dakika yani uzun uzun tekmeledi babasına 5 dakka filan yaptı ama. Ben elimi koyunxa duruyor nedense 😊
      • [silindi]

HazalGonca HazalGonca Arkadaşlar 7-8 haftalık ultrason görüntüsünde bebeğin plasentası sağ taraftaysa Bebek kız sol taraftaysa Bebek erkekmiş. Dr.ismail ramzi 10 yıllık çalışması sonucu bu teorinin %97 doğruluğunu savunuyor. Ben yüzük Çin takvimi aşerme inanmıyorum. Ama bu bir doktorun 10 yıllık araştırması merak ettim. Beraber bakalım doğruluğuna ☺️ Birde kalp atışını merak ediyorum doğru mu? 140-150 erkek 160-170 kız diyorlar. Maksat eğlenmek ve bişeyler öğrenmek.
        HazalGonca bende 23. Haftamdayim eşim gecen hafta ilk defa hissetti oda hemen bikere vurdu ve bidaha vurmadi hissediyor sanirim elimizi koydugumuzu :) rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah şu mübarek günde isteyen herkezi evlat sahibi yapsin cok guzel muhtesem bi duygu icinde bi can tasimak 🙏
          [silindi] bebeğin plesentasını bilmiyorum ama döllenmem yani yumurtlamam sol taraftayken hamile kaldım ve bebeğim hep sol taragımda duruyor sağ tarafa hiç geçmiyor nerdeyse. 10 gün sonra cinsiyetini öğrencem inş.. bu arada plesentanın nerde olduğunu nerden bilicez ki canım
          Melikebolat sizin bebeğin cinsiyeti ne peki. Ayy inş benim en büyük hayalim anne olmaktı ve bana nasip etti rabbim yani edecek inş bebeğim sağ salim doğarsa. Size de hayırlı doğumlar olsun Rabbim yardımcınız olsun inş sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏😊
            [silindi] benım kızımın kalp atışı 150 ama erkek değil kız 🙂🙏🏼 Ben inanmıyorum açıkcası hamileliğimde baktım çin takvimine bir sürü şeye hep erkek çıktı ama kızım olucak allahın izniyle 🤲🏻
            Atikeemre14 valla ben 16 diyorum ama doktor her gittiğimde düşürüyor gibi geliyo bana haftasını. Bugün oldu kanepede arkama yastık koydum eğimli bir şekilde duruyordum o sıra attı tekmeyi bu pozisyondayken atıyor sadece ama sen de bir sene istersen ses filan olabilir farketmiyo onu
            [silindi] sağ taraftaydı ve kalp atısı 160tı ama oğlum oluyor . Ben kalan %3lük kısımdayım sanırım 😄
              Melikebolat

Melikebolat ayy hayırlı bir kız evlat olsun inş. Bizim cinsiyeti daha belli değil 10 gün sonra 3lü taramam var o zaman söylerler belki artık sögylesinler yaa çok merak ediyorum 🙏🤔
                27 haftaya girdim bende sürekli hergün oynuyor hatta dışarıdan bile bakıldığında belli oluyor hareket ettiğinde artık ama ben ilk 22 haftada hissettim sen baya erken hissetmişsin cnm 😊 ilk hamilelikte geç hissedilirmiş
                  Eceguldemir Evet çok güzel ama şimdi de atıyor 4 etti bugün çok fazla yapıyor korkmaya başladım şimdi.
                  MineGkc yani önceki 1 haftalık bebeğimi düşürdüm bu ilk oluyor o daha rahme bile düşmemişti. Doktorlar kimyasal gebelik demişti ama bana göre bu ikinci gibi geliyor diper bebeğim ahirette beni bekliyor. Yani erken gibi geldi bana da bugün 4 oldu demin de attı. Birden oldu o kadar mutluyum ki anlatamam tarifi bile yokmuş gerçekten. 🙏😍