27 haftaya girdim bende sürekli hergün oynuyor hatta dışarıdan bile bakıldığında belli oluyor hareket ettiğinde artık ama ben ilk 22 haftada hissettim sen baya erken hissetmişsin cnm 😊 ilk hamilelikte geç hissedilirmiş
    Eceguldemir Evet çok güzel ama şimdi de atıyor 4 etti bugün çok fazla yapıyor korkmaya başladım şimdi.
    MineGkc yani önceki 1 haftalık bebeğimi düşürdüm bu ilk oluyor o daha rahme bile düşmemişti. Doktorlar kimyasal gebelik demişti ama bana göre bu ikinci gibi geliyor diper bebeğim ahirette beni bekliyor. Yani erken gibi geldi bana da bugün 4 oldu demin de attı. Birden oldu o kadar mutluyum ki anlatamam tarifi bile yokmuş gerçekten. 🙏😍
      MineGkc yani önceki 1 haftalık bebeğimi düşürdüm bu ilk oluyor o daha rahme bile düşmemişti. Doktorlar kimyasal gebelik demişti ama bana göre bu ikinci gibi geliyor diper bebeğim ahirette beni bekliyor. Yani erken gibi geldi bana da bugün 4 oldu demin de attı. Birden oldu o kadar mutluyum ki anlatamam tarifi bile yokmuş gerçekten. 🙏😍
      HazalGonca hadii ya çok üzüldüm canım 😔 Evet çok başka bi duygu o hareketleri hissettiğim an istemsizce yüzümde gülücükler oluşuyor 🥰 hatta ilk hissettiğimde ağlamıştım hamile kalmadan önce o duyguyu tatmadan önce içimde bişe oynarsa korkarım diyordum ama öyle değilmiş annelik duygusu daha doğmadan bebişimiz hissediliyor 🙈 şuan tek korkum doğum sanırım onu da yenerim ben😂
        MineGkc ben de çok üzülmüştüm 1 haftalık bebeğe aylarca ağlamıştım. Bu kez inş bebeğime bir şey olmayacak. Benden 4 ay önce beyin ameliyatı olan ablam 4. Bebeğini doğurdu ölüm riski çok fazlaydı valla o doğum ettiyse kimseye bi şey olmaz diyorum bende korkuyordum ama diyorum ya ablam ölümle burun burunaydı hiç bir şey olmadı. Allaha bırak dua et bence. Bende ablamın karnına dokunamıyordum korkuyordum şimdi kendi karnıma dokunabiliyorum insan başına gelmeyince anlamıyor . 😊
          • [silindi]

HazalGonca tamamı zamn erkek zaten. Sağda olursa kız☺️
            [silindi] bakalım hayırlısı olsun ama inş kızdır ya biz eşimle hep kız istedik ama erkek olursa da tabi üzülmeyiz de hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kız erkek farketmez işk bebeğim zaten 😍
            HazalGonca çok geçmiş olsun canım ablan için. Maşallah valla ne diyeyim takdir ettim ablanı ama evet şimdi az az yeniyorum korkularımı kızım tekme atınca herseye değer diyorum bakalım 🥰 Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
              Bende 16 haftaşık hamileyim dün dpktorum kız olduğunu söyledi,bebek sol tarafımda duruyor zaten en başta sol kasık ağrısıyla öğrenmiştim hamile olduğumu ne kadar alakalı bilemem :) kalp atışıda 130 du
              MineGkc amin inşallah canım sen hiç korkma hiç de kafana takma het şey olacağına varır bak epilepsi hastası arkadaşım da doğum yaptı ve bünyesi çok zayıf biriydi ben bu örnekleri görünce aman onlar bile doğurduysa ben hayli hayli doğururum diyorum yanii sende öyle düşün 😂😍
              [silindi] yok benim ilki dıs gebelikti sol tüpteydi . Doktor sağda bu seferki demisti ordan biliyorum