MineGkc ben de çok üzülmüştüm 1 haftalık bebeğe aylarca ağlamıştım. Bu kez inş bebeğime bir şey olmayacak. Benden 4 ay önce beyin ameliyatı olan ablam 4. Bebeğini doğurdu ölüm riski çok fazlaydı valla o doğum ettiyse kimseye bi şey olmaz diyorum bende korkuyordum ama diyorum ya ablam ölümle burun burunaydı hiç bir şey olmadı. Allaha bırak dua et bence. Bende ablamın karnına dokunamıyordum korkuyordum şimdi kendi karnıma dokunabiliyorum insan başına gelmeyince anlamıyor . 😊
    • [silindi]

HazalGonca tamamı zamn erkek zaten. Sağda olursa kız☺️
      [silindi] bakalım hayırlısı olsun ama inş kızdır ya biz eşimle hep kız istedik ama erkek olursa da tabi üzülmeyiz de hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kız erkek farketmez işk bebeğim zaten 😍
      HazalGonca çok geçmiş olsun canım ablan için. Maşallah valla ne diyeyim takdir ettim ablanı ama evet şimdi az az yeniyorum korkularımı kızım tekme atınca herseye değer diyorum bakalım 🥰 Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
        Bende 16 haftaşık hamileyim dün dpktorum kız olduğunu söyledi,bebek sol tarafımda duruyor zaten en başta sol kasık ağrısıyla öğrenmiştim hamile olduğumu ne kadar alakalı bilemem :) kalp atışıda 130 du
        MineGkc amin inşallah canım sen hiç korkma hiç de kafana takma het şey olacağına varır bak epilepsi hastası arkadaşım da doğum yaptı ve bünyesi çok zayıf biriydi ben bu örnekleri görünce aman onlar bile doğurduysa ben hayli hayli doğururum diyorum yanii sende öyle düşün 😂😍
        [silindi] yok benim ilki dıs gebelikti sol tüpteydi . Doktor sağda bu seferki demisti ordan biliyorum
        Haticesuat Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de şu tekmeler var ya hep olsun yaaa çok güzel bir şey yerim ben onların tekme atan ayaklarını ya da elleriyle mi vuruyolar artık 😂😍
          HazalGonca cok. Normal. Csnım. Gözün aydın çok güzel duygu benım suan 32+4 tekmekleri daha sert can acıtıyor o günleri özlersin 😊 biraz once döndü içerde canım gidiyo sandım
            HazalGonca ablan beyin ameliyatını neden oldu neyi vardı canım ? Hamileyken fln mı oldu
              [silindi] 18 haftalık hamileyim daha tekme attığını hissedemiyorum çünkü çok fazla bağırsak hareketim oluyor ayırt edemiyorum heralde 🤦🏼‍♀️ Bebeğim sol tarafımda sol tarafım çoğu zaman taş gibi oluyor ama hep orda olduğunu hissettiriyor me kadar tekmesini hissedemezsö bile ve oğlum olcak inş ☺️
              Karen_ozge Rabbim size de hayırlı bir doğum nasip etsin yavrunuzu kucağınıza sağ salim alırsınız inş. 🙏 ya ben bir yavrum olsun çok istedim hep bugünleri bekledim aşırı anaç biriyim acıtsın yani canımı sprun değil doğsun ben onu görüyüm de bir Allahon izniyle 🙏😊
                Sdt ablamın annemin karnındayken kafa tası gelişmemiş beyin de sarkma yapıyormuş. Epilepsi hastasıydı zaten iyileşmişti ama sinirlenince bayılmaları oluyorsu ilaç kullanmıyprdu. İşte bayılmaları artınca anladılar sonunda beynini çıkardılar kafatasını genişlettiler kurtuldu çok şükür. 3 sene sonra da hamile kaldı doğum yaptı yani
                • Sdt bunu yanıtladı.
                  HazalGonca maşallah gerçekten allah nazardan saklasın korusun. Benim de beynim de hipofiz bezinde kist var hamile likten dolayı büyüyor malesef kist bakışmıyor müdahale de edilemiyor şuan