BaharSefvan Pnrarvn yani ben de öyle düşünüyorm doğumum temmuz sonu ağustos başına denk gelcek. Eylülde olduğum memlekete kış gelmiş oluyo mecburen kalın şeyler almam gerekecek. Hastane çıkışları ince oluyo çok çok alıp bi kenara atmak da istemiyorm aslında
Pnrarvn BaharSefvan aynı zamanlarda olcak doğumumuz ozmn bnmki 28+3 benim bulunduğum yer baya sıcak ama yinede heryer mağaza evlerde makine alır yıkar giydiririz hem bebişlerle gezmeye bahane olur hem daha zevkli olur 🤣
Gamzeemrmrt Bnce az gıbı çorap mendıl hastane cıkısı yeter de. Normal alt üst bi kac tane al cnm sonra 3:6 alırsın. Tulumu corapsız al rahat oluyo bnce cok rahat ☺️
Zuhresule BaharSefvan ben alt üst hiç kullanamadım 7 tane tulumumuz var ancak yetiyor. Muslin battaniyemiz 11 tane öyle çok ise yarıyor ki havlu yerine bile kullanıyorum bebek çantamda 2 tane tutuyorum vs... ağız mendilin çok az. Bizde yaklaşık 40 tane filan var ancak yetiyor
Zuhresule BaharSefvan kustgunu sildiğim mendili haliyle tekrar kullanmayıp kirliye atıyorum ya da süt damliyor vs tekrar nasıl kullanayım? 3 tane mendil için de makine açamam 😉
BaharSefvan Zuhresule 3 mendil değil ki sürekli çamaşır çıkıyo kuzum beraber yıkanır yani 😁 benm çamaşırım çok olduğu içn öyle düşünüyorm en azndan 🤦🏻♀️
Dilek-15 AselAlaraa evet canım beni de o düşündürüyor ama yeter ya yıkanır zaten yaz kurur hemen sanırım