BaharSefvan tulum almayın çok zor oluyo alt açarken falan. Gece yatarken çok iyi tulumlar. Takım daha iyi oluyo. Ama patikli varsa patiksiz alın bence. Bacak boyu uzarsa en azından yine de giyebilir çorapla. Çünkü zaten uzun geliyo kıvırıyoruz. İnan’ın o kadar küçük doğuyorlar ki aldıklarımız zaten çuval gibi oluyo. Ben hastane çantama hep 0-3 koymuştum. Bide yenidoğan. Ona rağmen büyük gelince ilk bi kaç gün prematüre takım giydi. Çünkü zaten küçük bide kıyafet giyince içinde kayboluyo. Çocuğu mu tutuyorum kıyafetimi mi anlamıyodum. Ki 2870 doğdu öyle az da değildi kilosu hiç kilo da vermedi Doğumdan sonra
Kızlarr önerilerinize ihtiyacm varr
Feyzaselh zayıfmış kız sennki😁 benm etrafımdakiler hep 3,500 4 kilo doğurdular😁
BaharSefvan daha cok patiksiz almaniz daha iyi olur en azindan boyu falan uzadiginda cocugun corap giydirirsiniz Yagina cok fazla patikli almayin derim
Bana aldıkların az gibi geldi sadece hastane cantama koydum ben
Brnaebu teşekkür ederm canım🤗
BaharSefvan vallaha küçük bebekler daha çabuk serpiliyor. Şuan yaşıtlarına göre hem daha uzun boylu hemde kilosu daha yerinde. Bebekliğini doya doya yaşadım. Öyle koca bebek sevmiyorum zaten Rabbim gönlüme göre verdi 😊
BaharSefvan ilk etapta bence yeterli canim bunlar seni idare eder bir süre annen de hakli 40 i cikana kadar yeterli sana sonra zsten kafan da sakin sakin bebegin kucaginda rahat rahat alirsin begendigin herseyi her hafta 3 parca sey alsan bi suru esyasi olur
Feyzaselh sağlıklı sıhhatli olsun zaten iriliği önemli değil canm🤗 rabbm acısınu yaşatmasun sana🤲🏻
Dorukunannesi95 haklısın canım çok tşk ederm😘
BaharSefvan ilk etapta yeterli bence bende bu şekilde aldım sayılır sonrasında bebeğine göre alabilirsin mevsim geçişi olucak çünkü 0-3 yazlık alsak küçülcek hemen bazı markaların kalıbı o kadar küçük ki 0-3 belki hiç giyemicek 3-6 yazlık alsak havalar soğumaya başlayınca yazlıklarla olmucak kışlık alsak hemen giyemicek yani az ve öz yeter şuan bebeğin kilosu hava durumuna göre sonradan almak daha iyi bence
Pnrarvn yani ben de öyle düşünüyorm doğumum temmuz sonu ağustos başına denk gelcek. Eylülde olduğum memlekete kış gelmiş oluyo mecburen kalın şeyler almam gerekecek. Hastane çıkışları ince oluyo çok çok alıp bi kenara atmak da istemiyorm aslında
BaharSefvan aynı zamanlarda olcak doğumumuz ozmn bnmki 28+3 benim bulunduğum yer baya sıcak ama yinede heryer mağaza evlerde makine alır yıkar giydiririz hem bebişlerle gezmeye bahane olur hem daha zevkli olur 🤣
Bnce az gıbı çorap mendıl hastane cıkısı yeter de. Normal alt üst bi kac tane al cnm sonra 3:6 alırsın. Tulumu corapsız al rahat oluyo bnce cok rahat ☺️
BaharSefvan ben alt üst hiç kullanamadım 7 tane tulumumuz var ancak yetiyor. Muslin battaniyemiz 11 tane öyle çok ise yarıyor ki havlu yerine bile kullanıyorum bebek çantamda 2 tane tutuyorum vs... ağız mendilin çok az. Bizde yaklaşık 40 tane filan var ancak yetiyor
Pnrarvn kesinlikle içimi rahatlattn 🤗 saolasın canımbenm 😘
Zuhresule ağız mendili hiç yıkamıyon mu kız kullanıp atıyomusun😁40 tane abrtmşsn bence😁
- Düzenlendi
BaharSefvan kustgunu sildiğim mendili haliyle tekrar kullanmayıp kirliye atıyorum ya da süt damliyor vs tekrar nasıl kullanayım? 3 tane mendil için de makine açamam 😉
Zuhresule 3 mendil değil ki sürekli çamaşır çıkıyo kuzum beraber yıkanır yani 😁 benm çamaşırım çok olduğu içn öyle düşünüyorm en azndan 🤦🏻♀️
BaharSefvan amin 🙏
BaharSefvan cnm ağız mendili 5 tane daha al müsln bezde lazm olur. Bnce gayt ytrli