Bu aralar postlarda alınanlar sıralanıyo benm aldıklarım çok az gibi geldi gözüme🙄 Annem çok alma kırktan sonra bebekler çok çabuk gelişiyo giydirmediklern ziyan olcak diyor. Zaten yaz mevsimi kirlense yıkannca hemn kuruyo diyo. Napsam bilemedim 🤦🏻‍♀️Sadece kıyafetlerini yazıyorum bi bakın bakalm çok mu az ?
1 adet 10lu hastane çıkışı
2 adet 5 li hastane çıkışı
2 adet çıtçıtlı tulum
2 adet patikli tulum
3 takım alt üst
6adet çorap
7adet ağız mendili
10 adet zıbın ( kısa kol yarım kol )
    Sanki banada az gibi geldi canim. Yarim kollu , kolsuz citcitli almadin mi ?
      BaharSefvan ben daha bu kadar da alamadım. Hastane çıkışı hiç almadım hep takım tercih etmeyi düşünüyorum. Çıtçıt badiler eksik, takımları eksik bizim de. Bayramda inşaallah
        Damla01 zıbın dedğim çıtçıtlı badi canım yarım kol kısa kol olarak aldım 10 adet
        BaharSefvan bende çok almadım çok çabuk gelişiyorlar sadece tek dusunduguren kusmak ve cisinin dışına çıkmasıyla çok çabuk kirlenmssi o zaman yetmez mi acaba diyorum
          BaharSefvan canım İnan çabucak büyümüyorlar. Zaten alınanlar 0-3 aylık. 40 günde çocuk 3-6 aylık giyecek kadar büyümez. Ki benim kızım 1 yaşında hala 6-9 olan kıyafetlerini giyiyo. Ve 6 aya kadar da 1-2 aylık takımları oluyodu 😂. Aynı şekilde arkadaşımda benimle aynı şeyleri yaşadı. Ve çok kirleniyo. Kusuyo kakası çıkıyo altını değişirken işiyolar 😂 Ben günde 3 takım değiştirdiğimi hatırlıyorum
            Feyzaselh 🙄🤦🏻‍♀️ İşte bu yüzden korkuyorum aldıkça alasım geliyor sonra kendimi frenlemek istyorum çok almayaym elimde patlamasın diye🥶 napsam bi kaç patikli patiksz takım daha mı eklesem😐
              BaharSefvan tulum almayın çok zor oluyo alt açarken falan. Gece yatarken çok iyi tulumlar. Takım daha iyi oluyo. Ama patikli varsa patiksiz alın bence. Bacak boyu uzarsa en azından yine de giyebilir çorapla. Çünkü zaten uzun geliyo kıvırıyoruz. İnan’ın o kadar küçük doğuyorlar ki aldıklarımız zaten çuval gibi oluyo. Ben hastane çantama hep 0-3 koymuştum. Bide yenidoğan. Ona rağmen büyük gelince ilk bi kaç gün prematüre takım giydi. Çünkü zaten küçük bide kıyafet giyince içinde kayboluyo. Çocuğu mu tutuyorum kıyafetimi mi anlamıyodum. Ki 2870 doğdu öyle az da değildi kilosu hiç kilo da vermedi Doğumdan sonra
                BaharSefvan daha cok patiksiz almaniz daha iyi olur en azindan boyu falan uzadiginda cocugun corap giydirirsiniz Yagina cok fazla patikli almayin derim
                  Bana aldıkların az gibi geldi sadece hastane cantama koydum ben
                  BaharSefvan vallaha küçük bebekler daha çabuk serpiliyor. Şuan yaşıtlarına göre hem daha uzun boylu hemde kilosu daha yerinde. Bebekliğini doya doya yaşadım. Öyle koca bebek sevmiyorum zaten Rabbim gönlüme göre verdi 😊
                    BaharSefvan ilk etapta bence yeterli canim bunlar seni idare eder bir süre annen de hakli 40 i cikana kadar yeterli sana sonra zsten kafan da sakin sakin bebegin kucaginda rahat rahat alirsin begendigin herseyi her hafta 3 parca sey alsan bi suru esyasi olur
                      Feyzaselh sağlıklı sıhhatli olsun zaten iriliği önemli değil canm🤗 rabbm acısınu yaşatmasun sana🤲🏻
                        BaharSefvan ilk etapta yeterli bence bende bu şekilde aldım sayılır sonrasında bebeğine göre alabilirsin mevsim geçişi olucak çünkü 0-3 yazlık alsak küçülcek hemen bazı markaların kalıbı o kadar küçük ki 0-3 belki hiç giyemicek 3-6 yazlık alsak havalar soğumaya başlayınca yazlıklarla olmucak kışlık alsak hemen giyemicek yani az ve öz yeter şuan bebeğin kilosu hava durumuna göre sonradan almak daha iyi bence