Emineakklc Gulcaneyb yani ozamandan hesaplarsam 7 haftalık oluyor ozaman ama geçen hafta doktora gittim bana 4 haftalık dedi
Sivasgelini Gulcaneyb canim doktor bana calis dedi evde olursan kurarsin dedi yatirmiyo beni bende cok sasirdim herkes yat diyor doktor tam tersi
Gulcaneyb Sivasgelini bana düşük tehtidi yatıcaksın dedi ilaca başladık sonra dediğin gibi kanama ve kahverengi lekelenme oldu düşük tehtidleri yatıp dinleniceksin dikkat ediceksin dedi 🤷♀️ Doktorlar da farklı düşünüyor demek ki . Ama kendini çok kolla bence
Sivasgelini Gulcaneyb degistirsemmi doktorumu ya benim kafami cok karistiriyor ablam imi dogumunuda bu kadinla yapti butun cevrede cok memnun ama ben bi turlu güvenemiyorum
Sevdakyr Gulcaneyb kasık ağrısı gibi değil benimki şimdi yorumları okuyunca kendimde tuhaflık aradım 😊 7 haftalığız sadece kasıkta baskı hissediyorum. Birde aranızda çift rahimli olup hamile olan var mı? 😊
Gulcaneyb Sivasgelini bence ilk bi kaç ay doktorlarla gezip tanışmak lazım o memnun kaldı sen kalmayabilirsin 🤷♀️ Güvenmediğin biriyle nasıl Doğuma gidiceksin yerinde olsam başka doktora gider karşılaştırma yaparım
OgrtSemaa Sivasgelini canım içine sinmiyorsa değiştir. Doktorla elektrik olayı var ben buna çok inanıyorum. Pozitiflik almıyorsan başka doktora görün derim ☺️
Syst33 Gulcaneyb bende kist yok ama inanılmaz ağrı vardı bıçak saplanıyodu sanki ama yerleştiği için dedi doktor
Sivasgelini Gulcaneyb evet ben en iyisi oyle yapayim cok soru isareti olustu cunku kafamda doktorla ilgili
Maviss99 Merhaba kızlar bizde 7 haftalık olduk 😊 çok şükür benimde çok kasık ve karın ağrım oluyo ama normalmiş bu haftalarda oluyormuş fakat Bi sorum olucak doktorum ilk ay ilişkiyi yasakladı sizide doktorunuz uyardı mı acaba?
Siriiinn Gulcaneyb 5+5 teyim kaşık ağrılarım vardı tabii ki ama geçti gitti , Salı günü kalp atışı duyucaz inşAllah
Maviss99 İlk ay yazmışım ilk 3 ay yazıcaktım ilk 3 ay ve son 2 ay önermiyoruz dedi de o yüzden merak ettim canım
Lokumanne Ilknur25 tam 5 haftalıkken kanamam olduğu için gitmiştim o yüzden vajinal muayeneyle gördük 😊