Kubra93 Sivasgelini anladım canım inşallah her şey yoluna girer Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏
Gulcaneyb Sivasgelini yerleşme kanamaları ama tabi hep yat bende aynısı oldu pregeston kullanıyorum doktor 4 aya kadar devam dedi
Lilightyesim 6 haftalığız bizde çok şükür ara ara miğde ekşimesi bel krampları yaşıyorum doktorum hepsi normal dedi 30 mayıs ta kalp atışı için gidicez 🙏
Lokumanne Gulcaneyb ben sürekli meyve istiyorum bilmiyorum aşerme mi öyle bi anda burnuma kokmuyo yani 😄
Gulcaneyb Mucizemizgeliyor 7+2 ama benim kistim var maalesef ondan da çok sancı çekiyorum sanırım🤷♀️
Gulcaneyb Sivasgelini bulantı bende de hiç yok bünyeyle alakalı düşük tehlikesi maalesef aynı durum pregeston kullanıyormusun
Sivasgelini Gulcaneyb canim doktor bana calis dedi evde olursan kurarsin dedi yatirmiyo beni bende cok sasirdim herkes yat diyor doktor tam tersi
Emineakklc Gulcaneyb merhaba benim bi sorum olucak hafta olarak hesap yapılıyor ya adet gününden mi yoksa ovülasyon gününde mi hesaplanıyor ??
Emineakklc Gulcaneyb yani ozamandan hesaplarsam 7 haftalık oluyor ozaman ama geçen hafta doktora gittim bana 4 haftalık dedi