Lokumanne Sngl56 ya keşke ben çıkarabilsem o da olmuyo sadece midem bulanıyo, dün iftara davetliydik sofradan kalkmak zorunda kaldım
Lokumanne Gulcaneyb ben sürekli meyve istiyorum bilmiyorum aşerme mi öyle bi anda burnuma kokmuyo yani 😄
Gulcaneyb Lokumanne bende tam anlayaamdım🤷♀️ Canım istedi ağzım sulandı sonra geçti🤣🤣🤣 öğrenicez sanırım zamanla
Sngl56 Lokumanne sabahtandır ağzıma lokma sürmedim ilk hafta çıkartamıyordum son 3 gündür çok kötüyüm
Lokumanne Gulcaneyb aslında aşerme diye bi şey yok diyolar ya onu öğrendiğimden beri canım bi şey istediğinde inanmıyorum 😄
Kumru82 Bende 7+3 adet olacakmış gibi kasık ağrilari devam ediyor bazen tiksiniyorum ama gün içinde yemek yediğimde 15 dk sonra hıc bısey yememiş gibi acıkıyorum ve yemesssem bayılıcak gibi oluyorum tabsiyonum düşüyor
Edayslm Kumru82 aynen canım bende bayılcak gibi oluyorum yemeyince özellikle sabahları erken kalkıyorum ozaman oluyor
Lokumanne Sngl56 ben açıkçası çıkartmak istiyorum, kilolu hamile kaldım herkes o şekilde zayıflıyormuş 🙈😄
Sivasgelini Gulcaneyb evet ben en iyisi oyle yapayim cok soru isareti olustu cunku kafamda doktorla ilgili
Lokumanne Ilknur25 tam 5 haftalıkken kanamam olduğu için gitmiştim o yüzden vajinal muayeneyle gördük 😊
Clkcftc Aysenurgocmez19 ben de 6h-1g hamileyim benim de düşük tehlikem var . Progesteron kullanıyorum . Ara ara kahve rengi akıntılarım oluyor. Size Nasıl bu teşhis konulmuştu acaba ?
sevgili_balik Clkcftc benim de 6h+1 ve ben de de düşük riski var hem ilaç hem iğne kullanıyorum ☹️ İnşaallah risk geçer biran önce sağlıcakla da kucağımıza alırız
Aysenurgocmez19 Clkcftc benim bu 4. Gebeligim 3 dusugum oldu genetik tahlil yaptirdik kan pihtilasmasi cikti suan igne kullaniyorum her gun birtane bide folit asit progesteron fitil olarak 5 haftalik olduk
Gulcaneyb Misirekmegi İlk 10 gün tuttum ama maalesef doktorum asla tutmamam gerektiğini söyledi beyin yapısı bu haftalarda geliştiği için susuz kalmamamız gerekliymiş🤷♀️
Misirekmegi Gulcaneyb bana bulantin kusman yoksa tutabilirsin dedi. Cok sukur yok ve tutuyorum senin kac haftyalik