Bebekim123 Nunuke #4688290 canım maşaAllah kilosu çok güzel bende 34.haftadayım bir anda kilo aldı 2600 oldu bende korktum kilolumu acaba diye ama sanırım normal demi doktorda normal dedi ama yine de korkuyor insan ya
Nunuke Bebekim123 AyEr aslinda cok saglikli besleniyorum, abur cubur yok denilecek kadar az. Balik, et, tavuk, sebze, meyve herseyi yiyorum. Kuruyemis ve süt her gun iciyorum 😋
Nunuke Bebekim123 Bakalim haftada ortalama 200 gram aldiklarini dusunursek gozum korkmadi degil 40. Haftadan ozaman 4 kilonun uzerinde olur gibi geliyor. Bakalim saglikli olsunda minikler 🙏🏼🙏🏼🥰
Bebekim123 hunilimom nette baktığımda benim haftamda ki bebeklere 2200 diyor canım bende biraz tedirgin oldum doktorum da bayağı iyi deyince 🤔 önde falan demedi ama hiç bir anda aldı benim ki canım
Gurbettegebe AyEr bilmiyormki canm ya hiç almadım sanki durum 4 kilo ama dogmadan snra daha cok verdiğim görülecek muhtemelen 😪
[silindi] AyEr dikkat canım inşallah zamanında gelir minikler 36 37 ye gelsen tamam bende şahsen 37 de doğum yapmak öok istiyorum 40 ı bekleyemem 😂 benimde 42 cm 1950 gr herkes 2 kilo galiba oruçts gitti 50 gramı 😂
AyEr [silindi] amacımız 36 gormek canım lutfen dualarını esırgeme her bebegın kılosu farklı onemlı olan saglıklı olması🥰
Mavigozunannesi AyEr aynı sayılırız 32+6 yeni gittim dr a 2 kilo 70 gram 43 cm dedi 3 temmuz görünüyor dogim
Alminanin_annesi Bnde 30+4 haftaligim 1500 kg doktor normal dedi gerçekten de normal mi kii ? Maşallah sizinkilerin kilosu iyi 🙄
AyEr Bebekim123 bı sıkıntı yoktur canım tontıs bebek olur ınsallah tabı en onemlısı saglıklı olması 🥰