AyEr Bebekim123 bı sıkıntı yoktur canım tontıs bebek olur ınsallah tabı en onemlısı saglıklı olması 🥰
Egzolgub Sancilariniz kac cikiyordu nstde? Ya da kasilmalariniz kaci vuruyordu ☺️ 31+6da gittigimde 44cm 2170gr cikmisti. ayni zamanda düzenli kasilmalarim da görünüyordu nstde, 20lerde seyreden.. nidicard ve magnezyuma agirlik verdik.
Bebekim123 hunilimom benimki de canım ama benim ki nerdeyse 3 haftada 600 g almış senin ki bayağı iyi almış bir haftada ama
Mavigozunannesi AyEr neden ki normal doğum çok güzel bir duygu sandınız varsa sıkıntı yoksa yani deneyin derim eve gelir gelmez kızımla ilgilenmiştim sezeryan olanlar zor biraz daha ağrılı oluyor
Nunuke Bebekim123 AyEr aslinda cok saglikli besleniyorum, abur cubur yok denilecek kadar az. Balik, et, tavuk, sebze, meyve herseyi yiyorum. Kuruyemis ve süt her gun iciyorum 😋
Nunuke Bebekim123 Bakalim haftada ortalama 200 gram aldiklarini dusunursek gozum korkmadi degil 40. Haftadan ozaman 4 kilonun uzerinde olur gibi geliyor. Bakalim saglikli olsunda minikler 🙏🏼🙏🏼🥰