Yusbur ben de aynı senin gibiyim. 35+1 im bugün. son kontrolümüz geçen hafta idi ultrason ölçülerinde 2.5 hafta önde çıkıyor 2850 gramdı. şekerçıktıktan sonra aralık hızlı bir şekilde açıldı.insülinle diyetle kontrol edebiliyorum fakat bebeğim hızlı kilo aldı. 4 kiloyu geçermiş ve sezeryan olcak muhtemelen. sizinki de bu şekilde mi? şekerden ötürü bebeği önde giden var mı?
Gebelik şekeri Hk.
Askkokuluyavrum cnm bn anneme sordum hemşire annem bu arada korkmana gerek yok cidden allaha emnt bebişler sadexe tedavi uygulanıyomş okdr
Askkokuluyavrum 1 saate ve ıkıncı satte canım aynı suan ınsulın kullanıyorum ama korkulacak bırsey yok stres yapma kendıne
Modies yarın gorusucem insAllah 🙏
Gul33 insAllah öyle yapar 🙏 önce diyet sonra düşmezse insülin veriyorlarmış insAllah insülin ihtiyacım olmaz 🙏
emircagandestan geçmiş olsun umarım bu denli sorun yaşamam yarın sonucunu alacağız Rabbime sığındık Hayırlısıyla Doğuma kadar bana Ve bebeğime birşey olmamasını temenni ediyorum
AselAlaraa canim çok teşekkür ederim insaallah birşey olmaz 🙏
Zhlcnr insAllah canim insAllah 🙏🙏
Askkokuluyavrum sordm bişi olmaz dedi cnm valla bak için rahat olsn 😊😊😊😘
AselAlaraa çok sağol kuzum Allah razı olsun 🙏🙏🙏 seninde güzel haberlerini bekliyorum insAllah
Askkokuluyavrum inşAllah cnm saol amin snşnde gönln rahat olsn 😊😊🤗🤗🤗
Askkokuluyavrum Allah sndnde razı olsn cnm
Askkokuluyavrum 50 mg yüklendi canım açlik 97 çikti 1.saat 190 çikti baktigi gibi şekerin çikmiş direk dahiliye ye yondendirdi ertesi gunu yani bugun dahiliyeye gittim sonuçlara bakti oda direk diyetisyene yonlendirdi ve 15 gun sonra takipe gel dedi diyetisyende yiyip yemem şeyleri soyledi zararlarindan bahsetti ama çok siki diyet versi nasil uyicam bilmiyorum herşey yasak birde normalde kaç olmasi gerekiyo değerlerin onu bilmiyorum ben 😒
Marziye benim sen hic bir fikrim yok yarın ogrenicez bakalım 😔
Marziye çok çok geçmiş olsun canim bu arada sağlıklı gebelikler dilerim sana
Askkokuluyavrum saol canim benim hepimize inşallah
Marziye açlık 70-99 arası tokluk 100-140 olması gerekiyor
Bendede şeker cıktı diyet verdi zor olsada uymaya çalışıyorum korkuyorum bende çok :(
AselAlaraa tabikide önlem için yapılıyor bu test,bende yapıldı yüksek çıktı önlem alındı,sende de yapılmış ki benim değerlerime göre düşük seninkiler,bana hem diyet hem insülin hemde sık doktor kontrolü verildi hiçte bi problem yaşamadım,rahat ol