Askkokuluyavrum merhabalar kaç gr lık yüklettiler
Gebelik şekeri Hk.
Arbie insAllah canim duanızı eksik etmeyin
SARAMAZE19 Allahım yardımcın olsun insAllah sorunsuz bir şekilde doğumlarımızı yaparız Allahım bize de evlatlarımıza da sağlık versin
Gozdeess 22+4 canim idrarda şeker çıkınca erkenden şeker yükleme yapıldı 😔 insAllh sağlıkla sıhhatle doğumlarımızı yapar evlatlarımızı kucağımıza alırız
Modies 75 gram canm
Askkokuluyavrum amin insallh cnm bnm dogum diger ay sonu gorunuo bebek 1.5 kilo idi nasil dayanicam acliga bilmiorum
SARAMAZE19 az kalmış canim Sabır Rabbimden insAllah sık sık ama az az ye paketli gıdalar hamurişi ve şekerden uzak durunca insAllah bir sorun yaratmaz
petitehatunn kesinlikle katiliyorum 😆
Askkokuluyavrum önce diyet yaptırır. Diyetle düşmezse insülin verir. Ama diyete dikkat edince düşüyor
Askkokuluyavrum insülin başlar benim daha adamıydı insülin başladık...diyetini birakma ekmek tuz kesececeksin..cok tehlikeli bide ende bu yuzden preaklempsi cikti yani gebelik zehirlenmesi haftaya sezeryane alinacam...allah yardimcimiz olsun
Askkokuluyavrum geçmiş olsun çok doktorunuzun teşhisi nedir merak ediyorum. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Yusbur ben de aynı senin gibiyim. 35+1 im bugün. son kontrolümüz geçen hafta idi ultrason ölçülerinde 2.5 hafta önde çıkıyor 2850 gramdı. şekerçıktıktan sonra aralık hızlı bir şekilde açıldı.insülinle diyetle kontrol edebiliyorum fakat bebeğim hızlı kilo aldı. 4 kiloyu geçermiş ve sezeryan olcak muhtemelen. sizinki de bu şekilde mi? şekerden ötürü bebeği önde giden var mı?
Askkokuluyavrum cnm bn anneme sordum hemşire annem bu arada korkmana gerek yok cidden allaha emnt bebişler sadexe tedavi uygulanıyomş okdr
Askkokuluyavrum 1 saate ve ıkıncı satte canım aynı suan ınsulın kullanıyorum ama korkulacak bırsey yok stres yapma kendıne
Modies yarın gorusucem insAllah 🙏
Gul33 insAllah öyle yapar 🙏 önce diyet sonra düşmezse insülin veriyorlarmış insAllah insülin ihtiyacım olmaz 🙏
emircagandestan geçmiş olsun umarım bu denli sorun yaşamam yarın sonucunu alacağız Rabbime sığındık Hayırlısıyla Doğuma kadar bana Ve bebeğime birşey olmamasını temenni ediyorum
AselAlaraa canim çok teşekkür ederim insaallah birşey olmaz 🙏