NihanMine Glyctkl ya çok sevindim çok gözünüz aydın sağ sağlim al kucağına ve evinize beraber gidin inşallah o minik prenses de bir kahraman kocaman tebrik ediyorum onu bu hayatta hiç birşey yıldıramaz ♥️😍
Nvnnnn Glyctkl aferin minik prensese çok güçlü bir bebekmis demek ki çok güçlü de bir kadın olacak aferin ona 👌 çok çok çok sevindim canım gözün aydın rabbim hamd olsun🤲🤲🤲
Demet1234 Glyctkl evladını sağsalim kucağına alırsın inşallah rabbim sana bağışlasın. Hayırlı ömür nasip etsin inşallah
ilkinn Glyctkl canı gönülden diliyorum inşallah sağ salim kavuşursun meleğine. Hayata sıkı sıkı tutunur kucağına alırsın yavrunu. Allahım yardımcınız olsun canım
Birgaripgebe Allahım şifa versin en kıza zamanda kollarında olsun inşallah meleğin. Rabbim kızını sana bağışlasın
Cigdemmcey Glyctkl allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın allah ona uzun ömürler versin 🙏
Pembepanjur Glyctkl ne kadar sevindim 😢 gözün aydın . Yavrunun nice güzel günlerini , nice mürvetlerini gör inşallah
Mom86 Glyctkl maşallah cnm allah acisini yasatmasin aklına birsey yapılırsa sorabilirsin ilk aylar zor geçiyor cunku ❣