Tgcckir Glyctkl ALLAH’ım yardımcın olsun bebeğine şifa versin en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallahh🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mutire Glyctkl oy maşallah. Yukarda yazdığını neee aaaa eee diyerek okudum rabbim sana bağışlasın kuzucuğunu. Allah'ım nefesine nefes katsın aglattiniz beni ana kız 😍🌷😘😪
Nejlagbkn Glyctkl hepimiz bebeginin sagligina duvaciyiz canim allah büyük her seyin hatirlisini dile 😔
MucizeAnnesi3545 Merhaba acaba bebeğinizin durumu nasıl? Allahım şifa versin inşallah iyidir inşallah 🙏
Zeynep16 Glyctkl ah kıyamam sana ya allah yardımcın olsun tez zamanda inşallah kucağına alırsın canım benim ya😔😔😔😢
Pinarb Glyctkl inanıyorum ki tüm melekler şimdi onunla sen içini serin tut iyi düşün sakin ve sabırlı ol Allah yardımcın olsun 🙏
[silindi] Glyctkl Rabbim bebeğine uzun ömür versin sana bağışlasın kuzum😥 içim parçalandı😞 peki ne oluyor da böyle erken Doğum gerçekleşiyor, sebebi tam olarak nedir☹️
Nvnnnn Glyctkl yemin ederim ağlayarak okudum yazdıklarını canım şimdi nasıl bebiş inşallah iyidir ya 🤲🤲🤲🤲