Pembepanjur Glyctkl ne kadar sevindim 😢 gözün aydın . Yavrunun nice güzel günlerini , nice mürvetlerini gör inşallah
Selvikra Glyctkl Rabbim tez zamanda Şafii ismiyle bebeğine şifa versin Allah yar ve yardımcınız olsun cnm
Mom86 Glyctkl maşallah cnm allah acisini yasatmasin aklına birsey yapılırsa sorabilirsin ilk aylar zor geçiyor cunku ❣
cansuuylcn89 Glyctkl bebeğiniz yaşadımı acaba bende 26haftalık doğum yaptı ama oğlum sadece iki gün yaşadı😢
Glpri Glyctkl Rabbim sağ salim saglikla kucağına Almayı nasip etsin . Lutfen guclu ol o şuan seni hissediyo sabırlı ol Allahım çok büyük dualarım sizinle
Hilal53 Glyctkl canim benim evladim 10 dun evvel dogdu 25 haftalik bebegin nasl hiraz anlatrmisin saglik problemi vsrmi ben cok korkuyorum ne kdr kaldi kuvezde bana yardimci olurmusn
Busra8181 Glyctkl çok gecmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda sag saglim kucagına alırsın inşAllah .. ( Aminn )
Glyctkl Hayatta cok şükür sağlık problemi yok kontrolleri oluyoruz şuan 5 aylık ama düzeltmiş yaşı var 1 ay 10 günlük 4.5 kilo allah herkesin küvezdeki bebeklerine sağlık annelerine sabır versin ❤️🙏🏼