Tubanur1234 İsteyen istediğini koymakta özgür smdi siz böyle düsunuyorsnz diye fikrini degistireceklerni dusnmuyorm 🙄
ilkgozagrimizgeliyo Tubanur1234 bende fikir değiştirsinler de koymasınlar demedim ki sadece biraz kendimiz olmayı deneyelim bunu belirtmek istedim
ilkgozagrimizgeliyo Woerigjjjffjdkfkx çok güzel isim işte en azından biziz kendimize ait bi isim Türkçe ♥️♥️♥️
Depresif_polyanna Biz de nasip olursa Gülce koyucaz kızımıza. Buraya girmeden önce duymuştum bu ismi ama burada da beğenilen bi isim
ilkgozagrimizgeliyo Depresif_polyanna yaaa gülce çok hoşuma gidiyor gülcem dersiniz kızınıza adıyla çok yaşasın 🙏🏻🌸💗
anapanda12 Milletin nüfus kaydını biz yapmıyoruz ya kim ne isterse koyuyor isteyen venüs koyuyor isteyen ali mehmet
Deletedmom128 ilkgozagrimizgeliyo Ben de burda isim postu açmayı değişik buluyorum. Koy desek koyulacak sanki. Kayınvalide kayınbaba isme karışmasın diye bin dereden su getirirler ama burda tanımadığı insanlara soruluyor.
AselAlaraa ilkgozagrimizgeliyo cnm sıkılmş olabilirsn ama annelerin koyduğu yavrularına her isim özeldr liya da olsa ayşe de ols azeynep de olsa maya da olsa lütfn biraz daha hassas olalım
Deletedmom128 ilkgozagrimizgeliyo Kızımın adı Mediha Umay. Tek isim ve Öztürkçe isim koymak istemiştim hep. Eşim annesinin ismini çok istedi kıramadım. Bana anlamını soruyorlar Eski Türklerde iyilik, bereket tanrıçası diyorum günah günah diyorlar 😳😳😳
Ysnrcr1919_ Deletedmom128 e doğru bebeğinize nasıl sözde tanrıcanın ismini verebilirsiniz ve Türklerde tek din inancı hakimdi tanrıca diye bi şeye hiç inanmadılar nette her gördüğünüze inanmayınız lütfen
Gamzeemrmrt ilkgozagrimizgeliyo ay bnada artık ustumden kamyon gecer gıbı daha dogrusu kamyon arkasında bu kadar okumuyoz lina minaları😂😂😂
Kubra9595 ilkgozagrimizgeliyo canim dedigin isimlerin anlamlarini bilmiyorum ama güzel anlami olan isim konulur öldügümüz zaman cocuklarimiza koydugumuz isimden dahi soruguya cekilcez bunu düsünerek koymak lazim mineklere 😊
ilkgozagrimizgeliyo Kubra9595 doğru düzgün bi anlamı da yok ki misal mila ne demek Sudan gelen prenses demekmiş yalan batıdan geçmiş dilimize
Busrabora ilkgozagrimizgeliyo gercekten hiç bir cekiciliği kalmadı bu isimlerin ya koymayın artık bence de 😂 gelecekte her 3 kişiden birinin ismi olucak
Duuyguum ilkgozagrimizgeliyo neden dalga geçelim benliğimiz değişmiyor ki yine türküz isim Farsça diye benliğin değişmesiyle ne alakası var senin düşündüğün saçmalık bence
ilkgozagrimizgeliyo Duuyguum neden batı yani Avrupa asla ve asla bi öz Türkçe isim koymaz evladına neden sizce ?
YNY cennet_aka27 Be tesadüf bende 16+5 günlük hamileyim ben Zeynep eşim Alya istiyo buna istinaden bizde Zeynep Alya olarak karar verdik 🤗
Duuyguum ilkgozagrimizgeliyo benim eşimin adı da paşa bu ne dalga konusu ya bi ton köpek ismi var paşa diye senin gibi millet dalga geçmiyo kedilerinin benliğiyle oynamışsın sen tüh yazık hayvanlara
ilkgozagrimizgeliyo Duuyguum paşa ağır bi erkek ismi oğlumu da paşam diye severim hayvanların benliği ile oynadığım yok kedilerim dişiydi mila ve şila koydum ne var bunda 🤩