ilkgozagrimizgeliyo espalp yok canım öğretmen değilim işletme mezunuyum bankada çalışıyorum Doğum iznine ayrıldım 😊 sizin mesleğiniz nedir
espalp ilkgozagrimizgeliyo öğretmenim. Sizde de öyle bi duyarlılık hissetmiştim o yüzden sordum kusura bakmayın 🙏🏻
Alessia ilkgozagrimizgeliyo ınsanın ıcıne ne sınıyorsa o mesela benım esım ıtalyan adını turkce koymucam cocuk burda yasacakk zaten
ilkgozagrimizgeliyo Gozde19 canım Gözde ismi çok güzel Ben Gözde ismine asla ıy demem kızım olsa Gözde Gökçe zaten ikisinden birini koyarım Arapça ismine ıy dedim ve Gözde Gökçe öz Türkçe isimler diye de örnek verdim 🤗
Gozde19 ilkgozagrimizgeliyo yaa yanlış anladım o zaman 🙈 bende düşünüyorum ismim arapça mı acaba diye 😂😂😂
ilkgozagrimizgeliyo Ssraa çok güzel isim ama tek isim öneririm Selim 💙 sizin için Mustafa’nın anlamı var ise orası ayrı 🤗
Ssraa ilkgozagrimizgeliyo eşimin babasının adı rica etti ben de kırmak istemedim,üzerimizde de çok hakkı var koymak istedim. Selimi de ben istedim☺️ öyle kaldı bakalım. Teşekkür ederiz
Tovishka Alessia merhaba adını ne koydunuz merak ettim ben de hem burada hem yurtdışında gidebilecek bir isim arıyorum..
Naneliseker01 ilkgozagrimizgeliyo haddinize mi insanlar ne koymak isterse koyar , eğlence amaçlı başlık açıyorum yazın bari..
ilkgozagrimizgeliyo Naneliseker01 insanlar sıktı özentilik sıktı az kendimiz olalım diye açtık bu postu .
Woerigjjjffjdkfkx ilkgozagrimizgeliyo valla kızımın babasida aynı şeyleri düşündüğü için aybala koyicak ismini🤔🤔🤔
ilkgozagrimizgeliyo Woerigjjjffjdkfkx çok güzel isim işte en azından biziz kendimize ait bi isim Türkçe ♥️♥️♥️