sevgitekes ilkgozagrimizgeliyo ayn ya hep aynı nerde tuhaf isim var doldurdular çocuklara yazık 😁 hele ses nedir kızına insan onu koyar mı ben kızım olursa elif nur koyu cam inş
blackeagle Ssraa istersem pelinsu koyarim istersem mila ,lina koyarim dimi ama ne kadar dert olmus insanlara herşey sanane kardeşim dimi ama :)
Lavanta01 ilkgozagrimizgeliyo hayy agzina saglik yaaaa arya, alya, mislina, hoylöylöyy .. yeter biktik yaa... ben İpek koyucam. İpek, İnci, Bahar falan ne guzel.bir suru isim var allah askina şu özentiliklerden biktik
Aselmoms ilkgozagrimizgeliyo neyi var ki lina nin bnm.kizimin ismi Asel lina neden caga ayak uydurmayalim. O kadar lina eylul almila defne isimlerinin arasimda neden bir hatice ayse olsun ki yani isimlerin kotu olmasndan demiyorum bunlari sadece ayak durmak lazim bnce
ilkgozagrimizgeliyo Aselmoms Ayak uydurmak değil batıya özenmek orda da var liyalar ben Hayriye Hatice koyun demedim ki Asel güzelmiş sade lina sıktı artık
Serraa05 Aselmoms Özenmekle ne alakası varki bunun.farsca arapça bunlar bize cok uzak değıl hatta hiç değil.yapmayın kedi ismi falan diyenler olmuş belkide sizin koyacagınz ısımleri baskaları begenmiyodur.herkes özgür soncta ısteyen ozenir isteyen ozenmez (size gore ozenmekse yani)
ilkgozagrimizgeliyo Kubra9595 doğru düzgün bi anlamı da yok ki misal mila ne demek Sudan gelen prenses demekmiş yalan batıdan geçmiş dilimize
Lavanta01 ilkgozagrimizgeliyo aa ben de merak ettim listeyi. Gerci kizimin ismi belli ama bana da atar misiniz
ilkgozagrimizgeliyo Duuyguum neden batı yani Avrupa asla ve asla bi öz Türkçe isim koymaz evladına neden sizce ?
ilkgozagrimizgeliyo Duuyguum paşa ağır bi erkek ismi oğlumu da paşam diye severim hayvanların benliği ile oynadığım yok kedilerim dişiydi mila ve şila koydum ne var bunda 🤩
Duuyguum ilkgozagrimizgeliyo çok alaycısın çok acıyorum senin gibi tiplere lina mila ismini kızlarına koyanlara ben hayvanlarıma bu ismi verdim diyorsun bide tutmuş bunda ne var diyorsun sen önce kendi benliğini bi sorgula bence