ilkgozagrimizgeliyo Depresif_polyanna bi kaç sene sonra linalar var ya Merve Mehmet Ahmet Ayşe ismi gibi olacak
Depresif_polyanna ilkgozagrimizgeliyo döneme ayak uydurmaya calisiyoruz ama gerçekten değeri anlamı olan isimleri es geçiyoruz. Yapacak pek bisey yok zevkler tartışılmaz
ilkgozagrimizgeliyo Ssraa tabi canım istediğinizi koyun ben yıllar önce kedilerime mila ve şila ismini vermiştim gayet de güzel isimler 🤗😘
Ssraa ilkgozagrimizgeliyo yok benim oğlum olacak zaten. Şimdi ben burada asil ismini çok görüyorum bu sıralar ama bu isimle çok da evcil hayvan köpek gördüm. Biraz kabaca olmuş yorumun ama canın sağolsun umarım biri görüp üzülmez☺️
Duuyguum ilkgozagrimizgeliyo benim eşimin adı da paşa bu ne dalga konusu ya bi ton köpek ismi var paşa diye senin gibi millet dalga geçmiyo kedilerinin benliğiyle oynamışsın sen tüh yazık hayvanlara
Elifdurcakmeric ilkgozagrimizgeliyo yoo dalga geçmedim ki nereden çıkardınız bunu ? Börteçine ergenekon destanında demir dağı eritip çıkanlara yol gösteren dişi kurdun adıdır. Tigin ise hükümdarın oğlu analamındadır.
ilkgozagrimizgeliyo Elifdurcakmeric öz Türkçe ve farklıymış araştırmama rağmen denk gelmemişim demek ki sağlıkla doğsun bebeğiniz 🙏🏻
ilkgozagrimizgeliyo Ssraa benim de oğlum olacak canım ve Emin’im ki gelinim miLa lina olacak 😄 bu arada çok kibarsın 😘 asil ismi de gayet hoş ben hayvanda duymadım ama ben oğluma Metehan Yiğit Alperen Mert bu tarz bunları düşünüyorum
ilkgozagrimizgeliyo Depresif_polyanna kesinlikle öyle zevk meselesi ama forum da denk geldim üye oldum direk isimlere girdim eski gönderilere falan baktım hep bu tarz isimler görünce bi konu açayım dedim
espalp ilkgozagrimizgeliyo amiiiin çok teşekkür ederiz🧿 öğretmen misiniz çok merak ettim kusura bakmayın😬
ilkgozagrimizgeliyo espalp yok canım öğretmen değilim işletme mezunuyum bankada çalışıyorum Doğum iznine ayrıldım 😊 sizin mesleğiniz nedir
ilkgozagrimizgeliyo Doleris Harika yazmışsınız ellerinize sağlık 👏🏻 farklı olacaz diye oldu hep Bunlar Bide ünlüler başlattı bu lilayı liyaları
Depresif_polyanna Elifdurcakmeric tarih bilgim yeterli değil enteresan geldi kız ismi. Börteçine pörtlemek gibi sanki yanlış anlama 🤔
Ssraa ilkgozagrimizgeliyo bence de kesinlikle gelinin öyle olacak, kim bilir benimki de 😁😁 teşekkür ederim🌸 güzel isimler, biz de mustafa selim düşünüyoruz inşallah☺️
Zeynoveannesi ilkgozagrimizgeliyo benimde oğlum olsaydı adını Göktürk koymak istiyordum. İlerde oğlum olursa yine Göktürk ismini koyucam o Herzaman kalbimde 😍 Göktuğ ve gökalpte güzel ama Göktürk türkün kökü.aşığım bu isime ❤️
ilkgozagrimizgeliyo Gozde19 canım Gözde ismi çok güzel Ben Gözde ismine asla ıy demem kızım olsa Gözde Gökçe zaten ikisinden birini koyarım Arapça ismine ıy dedim ve Gözde Gökçe öz Türkçe isimler diye de örnek verdim 🤗
ilkgozagrimizgeliyo Ssraa çok güzel isim ama tek isim öneririm Selim 💙 sizin için Mustafa’nın anlamı var ise orası ayrı 🤗