Hulya00 Sitionline valla kuzu ya birden alıverdimm 😔 tatlıyı çok kaçırmıştım geçen ay azalttım hatta bazen hiç yemedim bile bu ay 4 kilo daha almışım 30 haftalığız kuzum
hunilimom Hulya00 102 buçuk kiloyum bu kadar takmayın kilonuzu keşke bende 50 ile hamile kalsaydım 🤷♀️
Hulya00 Sitionline gecen ay gittiğimde haftasına göre dedi doktor hatta iri bebek dediler ben fazla kilo almıştım bu ay 4 kilo daha almışım haftaya cuma kontrolüm var bakalım iyi haberler alırım inşallah
Papatya1239 11. Haftada 2 kilo almıştım. Ama öğrendiğim anda sigarayı kestim, onun da etkisi var, doktor normal dedi
Minnosaile Hulya00 27 hafta olduk ve geçen ay 5 kilo birden aldım. Şeker yüklemesi yaptırdım sınıra yakın çıktı ve doktorum diyetisyene yönlendirdi. Şimdi diyet listesine sadık kalmaya çalışıyorum. 😏
Hulya00 Liya00 yaaa hadi Rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallah sağlıklıca hayırlıca kucagınıza alırsınız canım ☺️
2cocuk2kopek Hulya00 ben 36+2 canim 56 ile hamile kaldim suan 71'm sekerime baktirdi doktor bana bile fazla almissin dedi. Seker falan cikmadi sukur ama . Tatliyi yasakladi 😏😏
Minnosaile Hulya00 sevindim canım. Biraz kaçamaklarını azaltıp günlük yürüyüş yapmaya çalış daha faydalı olur 🙂 çok kafaya takma takınca daha çok yeniyor valla 🙂