Hulya00 Liya00 yaaa hadi Rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallah sağlıklıca hayırlıca kucagınıza alırsınız canım ☺️
2cocuk2kopek Hulya00 olmuyor gercekten ama arada yiyorum yine 🤭 daha dogum sonrasi bu kilolari vermek var 😅
Kbrabdrhmn Hulya00 oyy okuyunca korktum inanır mısın tartılmıyorum 😂 61 ile kaldım 22 haftalığım 8 kilo aldım ondan sonra morelim çok bozuldu tartılmadım 😒
Gozdefiraf Hulya00 hic takma ilk hamileligimde 36 kilo almistim 31 kilosunu verdim simsi yine hamileyim 🙈 ama bu sefer temkinliyim 😂
Hulya00 2cocuk2kopek ay valla olmuyor az yiyim diyorum ama tutamıyorum kendim normalde hiç aram yoktur bi tatlıyı çok yiyen biriydim ama şimdi löp löp gidiyor 😁 erkek çocugu tatlı yedirir derlerdi inanmazdım 😁
Fenci Hulya00 zayıf hamile kaldığın için normal bence kilo alman bende 56 ile hamile kaldım şuan 64 üm ve 22 haftalığız ama doktorum zayıf olduğun için normal dedi ama bende takıyorum açıkçası bakalım kaçta bitiricez😊😊
Hulya00 Fenci yaa bende takmamda bana dedilerki çok kilo alırsan dogumun zor olur dediler ondan korkuyorum tereddüt ediyorum çok aldık diye 😔
Gizemmdikmenn Ececce benim bahsettiğim 16 haftalık olana kadar süre :) benim bebeğim daha 100 gram kilomda aynı. 20 den sonra almak daha sağlıklı diye düşünüyorum
Hulya00 Ececce aaa benimde gördüğüm iyi oldu bende sadece suyu bebek ve eşinin kilosu diye aklımda kalmıştı
Minnosaile Hulya00 sevindim canım. Biraz kaçamaklarını azaltıp günlük yürüyüş yapmaya çalış daha faydalı olur 🙂 çok kafaya takma takınca daha çok yeniyor valla 🙂
Hulya00 Minnosaile evet iş yerimdede oturaklı iş yaptıgım için günün yarısı hareketsizim zaten akşamları yürüyüşede başladım faydasını görürüm inşalakh ☺️
Meriipella1 55 le hamile kaldım şuan 56 kiloyum 23 haftalığım. Genelde 5 aydan sonra kilo alımı başlıyo diyolar bakalım sanki sen fazla almışsın ama haftanı bilmediğimizden bişey diyemiyorum
Hulya00 Meriipella1 evet dediğin dogruymuş ben hep böyle mi kalcam derken bi anda almışım kiloları hiç farketmedim 😁 dikkatli yiyin sizde benim gibi olmayon ☺️ Gerçi hareketliyseniz gün boyu iyi olur benim hareketim olmuyor işim geregi 😔
iremmvebebegi Hulya00 canim ben de 68 ile hamile kaldim suan 83’um,Sekerede bakyilar biseycik cikmadi telas yapma yani :)
Yasosss iremmvebebegi Aynı kiloyla hamile kalmışız sen kaç haftalıksın ? Ben şu an 25 haftalık 79 kiloyum geçen hafta çok moralim bozuldu kendimi tartıda öyle görünce şeker çıkmadı bende de.
Hulya00 iremmvebebegi yaa çok şükür bendede bşey çıkmadıda işte çok kilo alırsan zor doğum yaparsın dediker korkuttular beni
Ececce Gizemmdikmenn kan hacmi vs artıyor 9. Haftadan sonra bende 12 haftalık henüz kilo verdim kusmalardan dolayı ama bebeğin gramı kadar total olmuyor hormonlar bile şişkinlik yapıyor ☺️
Elisatubis Gizemmdikmenn canım özellikle yaptığın birşey varmı bende 78 kg daha 1 aylık hamileyim korkuyorum kilo almaktan
Gizemmdikmenn Elisatubis canım akşam 7 den sonra bir şey yememeye çalışıyorum 2 litreden fazla su içmeye zorluyorum kendimi ve tatlı hamur işi çok fazla yemiyorum dikkat ediyorum yani ama İllaki bozduğum oluyor