NurSarikurt SeymaAnmac canım 14. Haftamdayım bana da erkek eşi doktor belirginleşiyor dedi hatta senin nasıl net dememiş şaşırdım erkek hemen belli ediyor çünkü mesela karnının büyüme şeklinden de anlayabilirsin sivriyse erkek Tayvan’da kız ☺️ Benim sivri ileri büyüyor ☺️
ErdemEmineGnege NurSarikurt canım o hiç belli olmuyor ilk çocuğumda sivriydi erkek dediler ama kız geldi 😂. Şimdi gene aynı gidiyor sanırım gene prenses geliyor 😂
LeylaCan NurSarikurt benimde sivri aslında suan.:) kız derim erkeğe döner sonra gebeler alışveriş yapıyor dedi 😂
ErdemEmineGnege Valla banada 14 kız benziyor dedi 16 gel netleşir dedi yarın gidşcem bakalım 1 kızım var herkes erkek diyor benimde gönlümden erkek geçiyordu ama doktor kıza benziyor deyince bende kız moduna girdim sağlıklı olsunlarda rabbim bir avazda kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
LeylaCan ErdemEmineGnege yaa ben yinede alışveriş yapmıyorum ne olur ne olmaz diye ama kızım diye seviyorum simdiden:))
sevgitekes ErdemEmineGnege banada iki kere erkek demisti 15+3 te kıza benzetti ama çok hareketliydi göremedi cuma yine çağırdı
ErdemEmineGnege LeylaCan benim alışveriş derdim yok kızımdan kalanları kullancaz kıyafet konusunda şanslıyız 😂
Ezgsur LeylaCan 😂😂 aynı vakayı bende yaşadım. Çin takvimi herkesi doğru gösteriyor beni hep hatalı😔 rüyalar,çin takvimi, aşermeler hepsi erkeğe sinyal veriyordu 2. Kızım geliyor 😀kısmetse
Pamuk34 LeylaCan 😂😂 babalarda hep Ayni kaygi sanirim kizim 3.5 yasinda Hala ayni seyi dusunuyor esim 😂 21 haftaligim erkek nasipse kizda cok bu yil erkekte ne senesi bende anlamadim 😍 prensesiniz hayirli olsun saglikla alin insAllah kuacaginiza
ErdemEmineGnege sevgitekes hayırlısı olsun kuzum allah bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin benim ikinci birtane kızım var şimdiki erkek erkek dediler doktor kıza benziyor diyince hepsi sustu 😂 bakalım yarın ögrenicez hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda 🙏🏻