LeylaCan Hep erkek hissettim herkes öyle hissetti doktora gittik prenses geliyor diye bağırınca neye uğradığımı şaşırdım ahaha 😂 ay cok heyecanlıyım ya kızında erkeğinde heyecanı çok çok ayrı. daha doktorun odasından çıktık eşim 30 sn sonra ben bu kızı nasıl vericem dedi ahaha destur bi doğsun dedim 😂😂😂 sizin cinsiyetler ne bu yıl erkek yılı diyorlardı 👼 bu arada benim çin takvimi falan hep erkekti yalan oldu 🙈💐😂
Ayserose LeylaCan presnseslerimiz geliorrr bende hep erkek hissettim ama benimde kızım olucak cnm sonucda her yıl kızda doguyor erkekde onla bir alakası yokk,prenses annesi olucaz daha ne kac haftalıksın cnm bu arada ne zmn ögrendin
Alessia LeylaCan hahahah cok sevınfım canımm benımde kız esım 40 yasına kadar kımseye vermem vururum dıyo kım ısterse😅😅😅 hayırlısı olsun her annenın bir kızı olmalı🌸
LeylaCan Melike35 yaa ne güzel benim eşimin ailesinde, benim ailede parmakla sayılıyo kızlar bizimki baya minnoş gelicek 😂
LeylaCan SeymaAnmac benimde 12 de kız ama tam bişey demeyeyim dedi simdi cok net kız dedi değişmez heralde :))
NurSarikurt SeymaAnmac canım 14. Haftamdayım bana da erkek eşi doktor belirginleşiyor dedi hatta senin nasıl net dememiş şaşırdım erkek hemen belli ediyor çünkü mesela karnının büyüme şeklinden de anlayabilirsin sivriyse erkek Tayvan’da kız ☺️ Benim sivri ileri büyüyor ☺️