Aysegolcuk Cnrmom ay hiç sorma mide yanması bende de var geçe uykumdan oluyorum bide çok daralıyorum nefes almakta zorlanmaya başladım 😞 doktoruma diyecem artık beklemek istemiyorum sancı verin diye hiç sanmıyorum kendi sancım gelecegini ishal olmak doğum yaklaştığını duymuştum canım hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşAllah 🤲🏻
Aysegolcuk hunilimom evet canım 6 gün bekle dedi o zamana kadar kendi sancıların gelmese sancı vereceğiz dedi bebek doğum pozisyonu almış ama hala kanala girmemiş 😞 kendini strese koyma dedi sen daha gençsin 6 gün daha bekleyebilirsin dedi bakalım ne olucak inşAllah kendi sancılarım gelir 🤲🏻❤️❤️
Aysegolcuk GulsunA 6 gün zaman verdi o zamana kadar kendi sancılarım gelmese suni sancı verecekler bebeğim doğum pozisyonu almış ama hala kanala girmemiş 🤷♀️😞 kendini strese koyma sen daha gençsin 6 gün daha bekleyebilirsin dedi inşAllah o zaman kadar kendi sancılarım gelir 6 gün daha beklemek istemiyorum gerçekten yoruldum 😑 sana ne diyorlar canım
GulsunA Aysegolcuk Bende senin gibiyim, kanala girmemis. Benimde son günüm pazartesi, kendi sancim gelmezse onlar vercekler pazartesi gunu 😩😩 Dua edelim canim insAllah kendiliginden gelir sancilar
Aysegolcuk Sevgikaya bizde 21 sine kadar gün aldık bakalım 🙏 karnımızda mutlular çıkmak istemiyorlar 😂😂
blackeagle FMS bende ayni bu düşüncedeyim canim 38 olcam yarin her geçen gün derin düşüncelere daliyorum endişeliyim🙁
Pamuk34 FMS elbette buyuk seref Allah gulermis lafi nasil buyuk bir hata farkina var once sacma sapan yorum yapcana İsine bak simdi 👊
Aysegolcuk GulsunA inşAllah canım 🙏 suni sancıdanda korkuyorum daha zor diyorlar bide herkesin vücudu kaldırmıyormuş 😞
Aysegolcuk GulsunA canım sende nefes almakta zorlanıyormuşun? Sanki boğazımda biri oturmak gibi daralıyorum geceleri uyuyamıyorum 😞
FMS Pamuk34 Ayyy işi gücü olmayan sensin sanırım milletin msjlarını düzeltecek bişey bulabilir miyim kaygısıyla okuyor gibisin boşluktan herhalde düzeltme var düzeltme var iyi niyet göremedim seninkinde allah razı olsun diyemeyeceğim beklediğin buydu galiba 😏 yöresel kullanım farklılığından da bihabersiniz belli ki uğraşamicam gerçekten 👊🏼👊🏼