Aysegolcuk Tck 13.45 de cnm gerçekten mı? 😱 kaç haftalıksın ben sana tekrar yazarım doktor muayene ettikten Sonra 🙂
[silindi] Aysegolcuk benimde dün kontrolüm vardı başı baya aşağıdaymış 40+1 oldum ama yok gelmiyor😅 10 gün oldu nişan geleli 1 parmak açıklık var bide
Hcivelek Aysegolcuk kızlar bende 37+3 te dogum yaptım Sezaryen olmak zorunda kaldım. Saglıkla gelsin minişler 😍
Cnrmom Aysegolcuk 38+4 kasıklarda bacak aralarında ağrım var, ve şuanda ishal oldum ayıptır söylemesi 🙄 ama gelen giden yok mide yanması yaşıyorum hala beklemedyiz doktor bu hafta yada haftaya doğar dedi bakalım
Aysegolcuk Cnrmom ay hiç sorma mide yanması bende de var geçe uykumdan oluyorum bide çok daralıyorum nefes almakta zorlanmaya başladım 😞 doktoruma diyecem artık beklemek istemiyorum sancı verin diye hiç sanmıyorum kendi sancım gelecegini ishal olmak doğum yaklaştığını duymuştum canım hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşAllah 🤲🏻
Aysegolcuk hunilimom evet canım 6 gün bekle dedi o zamana kadar kendi sancıların gelmese sancı vereceğiz dedi bebek doğum pozisyonu almış ama hala kanala girmemiş 😞 kendini strese koyma dedi sen daha gençsin 6 gün daha bekleyebilirsin dedi bakalım ne olucak inşAllah kendi sancılarım gelir 🤲🏻❤️❤️
Aysegolcuk GulsunA 6 gün zaman verdi o zamana kadar kendi sancılarım gelmese suni sancı verecekler bebeğim doğum pozisyonu almış ama hala kanala girmemiş 🤷♀️😞 kendini strese koyma sen daha gençsin 6 gün daha bekleyebilirsin dedi inşAllah o zaman kadar kendi sancılarım gelir 6 gün daha beklemek istemiyorum gerçekten yoruldum 😑 sana ne diyorlar canım
GulsunA Aysegolcuk Bende senin gibiyim, kanala girmemis. Benimde son günüm pazartesi, kendi sancim gelmezse onlar vercekler pazartesi gunu 😩😩 Dua edelim canim insAllah kendiliginden gelir sancilar
Aysegolcuk Sevgikaya bizde 21 sine kadar gün aldık bakalım 🙏 karnımızda mutlular çıkmak istemiyorlar 😂😂