Göbeğin asagıda mı yukarıda mı
Mayıs anneleri çok şanssızız 🤷♀️
Aysegolcuk ayy hiç sorma biktim bende bugün gittim doktor daha var dedi 39+4 uz gelsinler artık
- Düzenlendi
Meltem553 aşağıda kasılmalarım çoğaldı ama gelen giden yok 😞
- Düzenlendi
Busrababuz bende yarın gidecem doktora bakalım ne diyecek gelmeye niyetleri yok 😞
Aysegolcuk senin yine asagıda bekle biraz daha benm hala yukarda bebek
Meltem553 nefes almakta zorlanmaya başladım 42 haftaya kadar bekletebilirlermiş o zamana kadar nasıl bekleyecem 🤷♀️ Sen kaç haftalıksın
Bizde 40+1 olduk. Ne sancı ne açılma hiçbir şey yok gelmeye niyeti yok bu bebişlerin anlaşılan
36 haftalık mayısın 27 sezaryan bugün gün verdi doktorum
Aysegolcuk Ben de 38+3 üm ve Mayıs annelerinin 40 ı bulduğunu okuyorum sık sık burada 😳 korkmaya başladım benim oğluşum da 41 i görmek isterse doğum bayrama denk gelirse diye 🙈🤭
Aysegolcuk bende 38+3üm bebeğim çok yukarıda olduğu için sezeryan dedi doktorum kanala yerleşmemiş ne kadar beklersen bekle sonu sezeryen dedi
Aysegolcuk Bebeğinizin kilosu kaç acaba . Bizim doktorumuz kilodan ötürü sezeryan yapmak istiyor ama kararsız kaldık birkaç gün daha bekleyelim dedik
Aysegolcuk cidden uğursuz ay gibi ya 😄 kimse doğuramıyo🤦🏻♀️ 39+6 bende
Esra23 aynen bende de hiçbir şey yok karnımızda mutlular sanki ömür boyu karnımda duracak gibi hissediyorum 😂 yarın kontrolum var bakalım doktor ne diyecek
- Düzenlendi
Hacer67 Rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin 🤲🏻 Benimde yarın kontrolum bakalım gün verecek mı
Esra23 nisanın 24de kontrolum vardi o zaman 2900 idi suan bilmiyorum yarın öğrenecem kaç kilo olduğunu