Kubrasnyrt Esrayusuf aminn insallah rabbim hayirli evlat nasip etsin dualarim hepiniz icin rabbim isteyen herkese nasip atsin insallah🤗🤗
Kubrasnyrt Tugce1803 tesekkur ederim kan testinide yaptirip burdan paylasacagim cok mutluyum rabbim sizede hayirli dogumlar nasip etsin 😊
Kubrasnyrt Gulzade coookk tesekkur ederimm senin adinada cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 🤗
Bsrkoc Benimde adetime 2 gün kala erken gebelik testinde silik çıkmıştı ertesi gün kan verdim pozitifti şimdi 7 haftalık olduk 😊 sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebeği 💕
Kubrasnyrt Bsrkoc cok sevindimm senin adinada rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah hayirli evlat olmayi nasip etsin 🤗🤗
Rahtes Kubrasnyrt bende silik çizgi ile hamile olduğu öğrenmiştim :) inşallah hamilrsindir. Yarın bir de kan testi yaptır bence..
Tugce1803 Kubrasnyrt maalesef hamile değilim canım uğraşıyorum inşallah hayırlı Bi bebek nasip eder Rabbim🌸
annee1997 Kubrasnyrt canım ben adetime 5.6gün kala yaptım testi ve aynı seninki gibi çok silik bir çizgi çıktı bunu hergün tekrarladım git gide koyulaştı yaniii tebrik ederim hamilesin 😇😍
Kubrasnyrt Tugce1803 bol bol dua edicem canim sanada rabbim bal tanesi bi bebek nasip etsin biran once insallah 🤗🤗🤗
Sbht_grkm Hamileliğin hayırlı olsun 😊 inanılmaz bir duygu ve heyecan🤗 benimde aynı oldu 1 gün kala yaptığımda aynı böyleydi aynı gün kan verdim ve beta hcg 246 çıkmıştı👶🏻idrar testini hala saklıyorum 😄
Kubrasnyrt Sbht_grkm ayy nasil bi duygu anlatamam cok guzel bisey 🤗rabbim sanada kolay dogumlar nasip etsin insallah 🤗🤗
Sevimlisevimli Adetime 6 gün kala tıpkı bu şekilde çıktı çizgi.Ertesi günü kan testi ile onayladım.Simdi 30 haftalığım.Hayirli olsun.Gözünüz aydın.
Kubrasnyrt Sevimlisevimli Sevimlisevimli tesekkur ederim ben hala inanamiyorum sanada hayirli dogumlar diliyorum minik bebisi sagkikla kucagina al insallah 🤗🤗
Kubrasnyrt Sevimlisevimli cok tesekkur ederim sizede rabbim sizede hayirli dogumlar nasip etsin insallah 🤗