Kubrasnyrt Merhaba arkadaslar adetime 1 gün var yani yarın adet gunum test yaptım ve ikinci cizgi soluk cıktı bu ne demek hamilemiyim yardimci olabilirmisiniz ?
Sryilknr Kubrasnyrt bende adetime 2 gün kala bakmıştım soluk çıkmıştı muhtemelen hamilesin sağlık ocağında kan tahlili yaptır
Kubrasnyrt Minisveannesi tesekkur ederim 🤗 ama cok heyecanliyim yaa cizgi var ama soluk gorunuyor yarinda adet gunum ben erkenden yaptim dayanamayip ama bilmiyorum :/
Minisveannesi Minisveannesi benimde cok soluk bir cizgi cikmisti canim 6 haftalik hamileyim cok sukur🤗
Dezehs Kubrasnyrt google ye hilzi resim yaz ordan resim yukle yaziyor vekmis oldugun resmi yukle 4 5 tane link cikacak 3. Yada 4. Linki kopyala buraya at
Kubrasnyrt [](https://hizliresim.com/XMV62o) link burda kizlar bi bakin allah askina kalbim duracak gibi paylasacagim kimsede yok suan :/
cansin92 Kubrasnyrt benimde aynısı çıkmıştı ve ben 3 gün kala yapmıştım hamile olduğumu öğrendim 😍 sende hamilesin hayırlı olur inşallah 🙏🏻😍
Kubrasnyrt cansin92 cok tesekkur ederim hala inanamiyorum ilk sizle paylastim :) rabbim sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :))
Kubrasnyrt Yelizadaa yarin adet gunum iste bende bugun yaptim oyle mi olmus oluyo cok anlamiyorum ama :)