Vicdankemal Kubrasnyrt ham Kubrasnyrt hamilesin 😍 bende öyle öğrendim gittikçe o çizgi daha koyulaşacak canım ben 4 gün önceden öğrendim betahcg yeni salgılandığı için silik çıkıyor bi kaç gün sonra daha çok koyulaşıyor hayırlı uğurlu olsun😍
Kubrasnyrt Vicdankemal tekrar yapicam denemek icin test hala saka gibi geliyo rabbim tum isteyenlere nasip etsin yaa cok guzel cok mutlu oldum cok heyecanliyim
Sila7166 Kubrasnyrt hayirlis olsun insaallah Bende seninn gibi 1 gun kala yapmistim cok az gozuken bi cizgiydi buyuk ihtimal hamilesin bende oyleydim😁
Tubaelif Kubrasnyrt muhtemelen hamilesiniz benim de 3 gün kala çıkmıştı öyle ama doktorla kalp atışı duymadan hamile kabul etmiyor genelde hayırlı olsun
Kubrasnyrt Tubaelif tesekkur ederim cok sagoll dogru tabi sagliksiz gebelik olma ihtimaline karsi doktorlar kesin bisey demiyolar dimi 🙂
Kubrasnyrt Kubra9595 simdi bi degisik duygular sardiki beni sorma canim yaa bakabilirmiyim falan 🙂kafamda deli sorular yaa ama cok mutluyum o ayri bisey
Kubrasnyrt Sevimlisevimli Sevimlisevimli tesekkur ederim ben hala inanamiyorum sanada hayirli dogumlar diliyorum minik bebisi sagkikla kucagina al insallah 🤗🤗
Nursemom0857 Kubrasnyrt ben 2 gün kala yapmıştım. Silik çıkmıştı. Adet olmam gereken günde beta hcg baktirmistim. 192 çıkmıştı canım. Olabilirsin sende 😊😊
Kubrasnyrt Cevap yazan butun arkadaslara cookk ama cookk tesekkur ederim rabbim hepinize saglikli evlatlar nasip etsin insallah cok mutlu ettiniz beni cevaplarinizla cok tesekkur ederim 🤗🤗🤗❤❤❤ en kisa zamanda kan testimin sonucunuda paylasacagim
Kubrasnyrt Kubra9595 hayir isteyerek oldu tabiki 🤗cok istiyordum sadece duygusallasinca boyle arada dusunceler geliyor iste 😊
Cansel76 Kubrasnyrt hamilesin canım benim de 1gün kala yapmıştım şükür şimdi yolu yarıladık hayırlısıyla evlatlarımızı kucagımıza alırız
Kubrasnyrt Cansel76 cok tesekkur ederim rabbim sanada hayirli kolay dogumlar nasip etsin bebisini saglikla al kucagina insallah 😊😊