Lavinia1924 dmngrkm canım.normalmi olcak benimde 10 hazirandi ama bulmaz 37 38 de gelir dedi 37. Hafta 20 mayıs 38.haftada 27 mayıs oluyo en geç bayram a gelir tahmini
dmngrkm Lavinia1924 normal istiyordum ama çatı muayenesinde kemik yapın çok uygun değil dikişin çok olur dedi. Çok korktum. Büyük ihtimalle sezeryan olacak.
Lavinia1924 dmngrkm hm anladim canım hayırlısı olsun ya demekki böylesi iyi olcak senin için aynı haftadaydk sanırım benimde yarın kontrol var belki muayene eder özele mi devlet e mi gidiyosun
ayshegul4534 Benim de 39+6 da Pazar günü suni sancı vericek doktorum erken mi bilmiyorum çok kararsızım kızlar ama nst de de normal De de ne sancı var ne bişey nöbetçiyim o gün alalım bebişimizi dedi
Kabarik Selin4335 insallah sag salim Hepimiz kurtuluruz ☺️ Ufak tefek onemli degil ya insallah sagliklidir 👏
Kabarik Senoss5334 ay valla Ben asiri heycan yaptim yaa nasil olcak ameliyat cocuk neye benziycek, sagliklimdir dusunup durmaya basladim :) birde cok Kasilmam var bel agrim var ama Duzensizler iste cekip cekip oturuyorm 😟
Senoss5334 Kabarik aynen aynen aynı düşünceler endişeler bende de var ya böyle uyusam şimdi uyansam herşey olmuş bitmiş düzene girmiş olsa geliyor bana, benimde aşırı ayak kasık ağrım var belimden zaman zaman giriyor inşallah süpriz yapmaz normal doğum hiç istemiyorum 🤪
Kabarik Senoss5334 birde odem var elim Ayagim sisiuo ha bire. Surekli Biseyler iciorm yatissin diye ama davul gibi hissediuorum kendimi
didemkaya benimde 20 mayıs günlerim bitiyor 39+2 okduk ama ne gelen sancı var ne nişan ne akıntı ne su hiç bişi yok 😊 normal dogum için bekliyoruz son zamanlar çok zor geçiyor bi an önce kavuşmak istiyosun bu haftaya kadar hiç çatlagım olmadı 39a girdigim anda göbek deligimin etrafı çatır çatır çatladı bide güzel kaşınıyoki anlatamam 😂
Kabarik didemkaya benimde cok catladi yaa 😖 napcaz bunlari biz. Dogumdan sonra bisey dusunuyomusunuz? Valla bende uyuz gibi kasinasim geliyor😁😁😁😁
ayshegul4534 didemkaya sezeryan mı olacak 20 Mayıs’ta sizin aramızda bir gün var da . Doktorum suni sancı ile deniyecek benim de Pazar nöbetçi olduğu gün
didemkaya Kabarik bilmiyorumki napıcam bebek yagı sürüyorum vazelin sürüyorum kaşımıyorum böle hafif hafif vuruyorum kaşınınca bazı çatlaklar kendiliginden geçermiş az kaldı şurda 1 haftamız var ne güzel seviniyodum hiç çatlagım olmadı diye kendi kendime nazar deydirdim göbek deligimin etrafı çocuklen güneş çizerdikya göbek deligim yuvarlagı çatlaklarımda çizgileri gibi oldu 😂