Selin4335 Kabarik olmaz mı benim erken doğum riskim vardı 27den beri evdeyim şimdi 37-4oldum geçmiyor sanki günler bir de herkesin günü belli benim doktordan ses çıkmıyor bebek biraz geri tutabildiği kadar tutacak sanırı geçen hafta 2300 dü
Kabarik ozgemre siz hangisini istiyorsunuz? Valla benimde ilk gebelik. Suni zor diyolar ama 😔 hic bilmiuorm. Benim Direk sezeryan
Ilaydakurt03 Kabarik Senin ki baya iyiymiş ya 😂😂 bana da kalsa hastanenin karşısında otel var orda kalsak 1 gün kala falan ya yetişemezsek çünkü evimiz hastaneden uzak 🤔😂
Kabarik Selin4335 doktorlar durabildigi kadar dursun istiyor benimde hep ciger gelistirici vurundum simdi 36 haftadayiz 37 girer girmez alacak. Bu kadar zor durdurabildi😕sizinde bebek zayifmis ya ondan doktordan ses cikmiyodur
Selin4335 Kabarik evet benim de ilk bebeğim 40 haftalık 2650 doğdu bundandı bebeğin eşi önde kanama olmadı şükür olmaydı bende acil olacaktım ameliyat.şimdi bebeğin biraz kilo almasını bekliyor sanırım hayırlı doğumumuz olsun inşallah
Kabarik Selin4335 insallah sag salim Hepimiz kurtuluruz ☺️ Ufak tefek onemli degil ya insallah sagliklidir 👏
Senoss5334 Kabarik ay evet yaa 😬 Allah yardımcımız olsun buradan haberleşelim inşallah 😊korku var bende gün geçtikçe artıyor ya sende durumlar nasl
Kabarik Senoss5334 ay valla Ben asiri heycan yaptim yaa nasil olcak ameliyat cocuk neye benziycek, sagliklimdir dusunup durmaya basladim :) birde cok Kasilmam var bel agrim var ama Duzensizler iste cekip cekip oturuyorm 😟
Senoss5334 Ilaydakurt03 bizimkini. Şimdiden tembihliyorum bebeği görünce benle unutma beni boşlama diye 😂😂😂diyor ne mümkün sen hastane de de girersin tribe 😂😂
Lavinia1924 dmngrkm canım.normalmi olcak benimde 10 hazirandi ama bulmaz 37 38 de gelir dedi 37. Hafta 20 mayıs 38.haftada 27 mayıs oluyo en geç bayram a gelir tahmini
dmngrkm Lavinia1924 normal istiyordum ama çatı muayenesinde kemik yapın çok uygun değil dikişin çok olur dedi. Çok korktum. Büyük ihtimalle sezeryan olacak.
Lavinia1924 dmngrkm hm anladim canım hayırlısı olsun ya demekki böylesi iyi olcak senin için aynı haftadaydk sanırım benimde yarın kontrol var belki muayene eder özele mi devlet e mi gidiyosun
ayshegul4534 Benim de 39+6 da Pazar günü suni sancı vericek doktorum erken mi bilmiyorum çok kararsızım kızlar ama nst de de normal De de ne sancı var ne bişey nöbetçiyim o gün alalım bebişimizi dedi