birnarsever AlyaSu Açılmama bakmadı canım doktorum bakmıyor bir kere yoğun sancılarım çıktığında 35. Haftada bakmıştı o zaman yoktu. Ama rahat oldum nefesimi tutup kasmadım hiç canım acımadı.Anlatıldığı gibi kötü birşey değildi için rahat olsun.
Gamzeemrmrt birnarsever kanala gırdıyse ıttıre ıttıre o nişani atıcaktır. Yakınlasmış demek ne guzel☺️
Yldzlh Gamzeemrmrt kanala girmesi için neler yapmalıyız benimki de kanala girmedi erken mi acaba 38+3 haftadayız
Yldzlh birnarsever ay benim de 38+3, bugün gittim ne sancı varv ne açılma var ne de alttan muayene etti 😂
Selvis birnarsever evet canım yakındır doğumun bence 😀 benim de yerleşmiş başı dedi 3 gün sonra doğum yaptım. Ama senin daha yeni başlamış kaç gün sürer bu bilmiyorum tabi
Gamzeemrmrt Yldzlh acıkcası bebege kalmiş bişy canım canı isterse 😂 bnm oglum o harekete gırmedıyse dıyom soranlara😂 kanala gırmeden dogum yapmiştım ben neler yaptım neler ama yınede hurma ye maydonoz ye ananas ye çömel kalk merdıven çık gıbı gıbi
birnarsever Yldzlh Canım ben düzenli günde 40 dk plates yapıyorum ve hergün 3 km yol yürüyorum. Bakalım doğurabilecek miyim?
Yldzlh birnarsever bana da doktor merdiven in çık dedi birde yürüyüş.. 😂 Apartman da devriye gezmeyi düşünüyorum 😅
Gamzeemrmrt birnarsever bırde gecen okudum burda hint yagımi ne almiş karnına surmuş sancı getırıyomuş canım
AlyaSu birnarsever yok canım yarın kontrolüm var doktora soracağım bu defa açıklık olmazsa nolacak diye 😊