AlyaSu birnarsever yok canım yarın kontrolüm var doktora soracağım bu defa açıklık olmazsa nolacak diye 😊
Gamzeemrmrt birnarsever bırde gecen okudum burda hint yagımi ne almiş karnına surmuş sancı getırıyomuş canım
Gamzemesee Kizlar yanls anlamayn lutfen ayiptr soylemesi vajinamn etrafnda bi agrı kalcama dogru sürüp giden bu agrı neden oluyo biliyomsnz ? Ilk gebeligim neyin ne oldugunuda bilmiyorum bide ihmalkarlk yaptm alttan muayene eder dye 3 haftadr doktorada gitmiyorum temizligimi yapmadgm icin
birnarsever Gamzemesee Aynısı bizdede oluyor canım çatı ağrısı oluyor bide çok yürüyüp yorulunca yada çok yatıp uzanınca oluyor magnezyum kullanıyor musun? Kullanmıyorsan hergün soda tüket düzenli
Yldzlh birnarsever bana da doktor merdiven in çık dedi birde yürüyüş.. 😂 Apartman da devriye gezmeyi düşünüyorum 😅
Gamzeemrmrt birnarsever burda yapmiştı bayan bır sakıncası yokmuş olmuşta sancısı ☺️ Tabı sızde arastırın
Gamzemesee birnarsever magnezyumda tuketmiyorum canm cati agrm oluyosa bebek inmismi oluyo asagi kanala ?
birnarsever AlyaSu Bazen bende diyorum sezeryan olsak belki 2 3 güne kavuşuruz diye ama işte bekliyorum.