Melek25 Funda1907 hayır malesef bir kaç günde bir gündüz uyuma isteği var sadece acaba normal mi bu durum
Funda1907 Hilalmasal Eşim erkek diye tahmin ediyor ama seslenirken arada kızım diyor e tabi bende en basndan beri kız hissediyorum cokta istiyorum bakalım 😂
Kubosss Duygunnn en güzel Öneri anne veya eş yemeği oda her zaman mümkün olmuyo🤗 cam açıp hava alan bi mutfakta yapmak tek çözüm sanırım 😅
SedaAkca https://instagram.com/hamileler_sorsun?igshid=11cv09c4kxsum Haydi hamişler sayfada buluşalım ♥️🥰
ucmgk21 11+2 tiz bizde. Pazartesi randevumuz var ikili test için 9. Haftada muhtemelen erkek diye tahmin ediyorum demişti. Çok az bulantı ve aşırı uyku halindeydim bu uzun yolda herkese sağlıklı ve mutlu bir kavuşma diliyorum 🤗
Duygunnn Dilarasvn ayni gun randevumuz saglikli olurlar insallah cinsyet onemli degil bas agrisi varmi sende
Dilarasvn Duygunnn inşallah kuzum 💜 ya evet su 2 gündür başladı birden giriyor böyle kötü oluyorum sende var mı 😞
firemir48 Merhaba bizde 10+2 olduk bugün.Mide bulantım kızımdaki kadar değil,onda wc den gelemiyordum.Bu hamleliğimde mide yanması var ama sanki o da azaldı gibi...cinsiyeti çok merak etmiyorum ben ☺️Çünkü daha önce kayıplarım oldu sağ salim doğsunda başka bir şey istemiyorum...
Periihsnva Kubosss aynen ya kendi piwirdigimi yiyemiyorum ben kocam icin hazirliyorum o gelince bana yapiyor yada hic yapmiyorum ewimede sen nasil yiyorsun Diyorum😂 😂