Dilarasvn Funda1907 doktor en son 5 aralık diye tarih verdi ama öncesi de olabilir dedi kuzum bende emin olamıyorum 😂😂 evet inşallah gösterirlerse tahminde bulunacak bakalım inşallah 😍😍
Funda1907 Dilarasvn Ayy öğrenen herkes yazsın buraya ya valla birbirimizi bilgilendirmek iyi olur hepimize 😍
Kubosss Funda1907 valla annem çalışıyor kaynanam Ordu’da yaşıyor eşim de oruç tuttuğu için mecburen yemekleri ben yapıyorum ama nasıl yapıyorum gel bide bana sor 😅
Funda1907 Kubosss Tahmin edebiliyorum ramazandan önce kalkıp yapayım dedm yapana kadar ruhum daraldı bayılacak gibi oluyorum Rabbim sabır versin yaa 🤦♀️
Melek25 Funda1907 hayır malesef bir kaç günde bir gündüz uyuma isteği var sadece acaba normal mi bu durum
Funda1907 Hilalmasal Eşim erkek diye tahmin ediyor ama seslenirken arada kızım diyor e tabi bende en basndan beri kız hissediyorum cokta istiyorum bakalım 😂
Kubosss Duygunnn en güzel Öneri anne veya eş yemeği oda her zaman mümkün olmuyo🤗 cam açıp hava alan bi mutfakta yapmak tek çözüm sanırım 😅
SedaAkca https://instagram.com/hamileler_sorsun?igshid=11cv09c4kxsum Haydi hamişler sayfada buluşalım ♥️🥰
ucmgk21 11+2 tiz bizde. Pazartesi randevumuz var ikili test için 9. Haftada muhtemelen erkek diye tahmin ediyorum demişti. Çok az bulantı ve aşırı uyku halindeydim bu uzun yolda herkese sağlıklı ve mutlu bir kavuşma diliyorum 🤗