Busraa32 bacım tıptan şaşma hem profesyonel hocalar var hem eşinle birlikte giriyosun hem istediğin aklına takılan soruyu sorabiliyosun özellere gitaen o parayı zaten ödeyeceksin şehir hastanesinde radtolog yapıyor bişey soramıyosun para ödeyeceksen hiç değilse tıpta hocalara öde hem için rahat etsin hem aklına takılanı sor hemde bebişinin üç boyutlı fotoğraflarını veriyolar bilfin olsun benim oğluşym babasona benziyo beş aylıkken gçrmüş olduk 😁
    Calimeros aynen ücretli yaptıracak olursam tıpta yaptırırım zaten doktorumuz yönlendirecektir şehir hastanesi yeterli olmaz da yaptır derler de tıpa giderim
    bir ay sonra

Busraa32 doktorunuz nasıl memnun musunuz ? İlgisi felan size karşı nasıl birde detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız acaba?

ayse__ doktorumdan çok memnunum gayet ilgili birisi detaylı için de yine şehir hastanesinden randevu aldım haftaya giricem özelde ya da tıpa gitmeyi düşünmüyorum

Busraa32 benim doktorum da Ebru erdemoğlu memnunum ama daha ilgili bir doktor bulursam değiştirebilirim 🙂 o zaman bir hafta sonra şehir hastanesinin detaylı ultrasondan memnun kalıp kalmadığınızı sorarım
        birde siz şehir hastanesinde ikili test yaptınız mı yaptıysanız kaçıncı haftada yaptırdınız ve kadar sürede çıktı sonucunuz
        Bebeğinizin Cinsiyetini de ilk kaçıncı haftada öğrendiniz baya sordum kusura bakmayın 😄

ayse__ yok önemli değil 😊 ikili testi 12. Hafta da yaptırdım 2 hafta da çıktı ama daha erken de çıkabilir bana 2 hafta sonra görüşürüz demişti doktorum normal çıktığı için 3 lü ve 4 lü yü yaptırmadı cinsiyeti benden kaynaklı olarak 18+5 de öğrendim 😊

Kesinlikle tıpa gitmelisin bence okan hoca ve mekin hoca cok iyi sehir hastanesindekinin normal ultrasondan bi farkı yok

Hhaazrgn hadi ya bende şehir hastanesininki de onlarla aynı olur sanıyordum

Hhaazrgn benim 2 li taramada down sendromu riski çıktı Okan hoca yada Mekin hocaya gitmeyi düşünüyorum detaylı ultrason için ama karar veremedim ☹️

ayse__ yok degil doktor tavsiyesi hatta sehir hastanesine gidecekseniz hiç gitme demişti

Ncyck ikiside cok iyi ben okan hocanın hastasıyım cok ilgili ve cok iyi bi doktor mekin hocaya da bi arkadas gitti hangisine istersen ama ben mekin hocayı hiç görmedim duyduguma göre cok iyiymiş randevuda zor alınıyomus zaman gecmeden git istersen

Ncyck cok gecmiş olsun bu arada su almayı öneriyolar ama bence 3 lü test falanda yaptırın cünkü su aldırmak tehlikeli

Hhaazrgn teşekkür ederim ultrasonda anormal bir durum gözükmüyor dedi doktorum ense kalınlığı 1.7 mm normal burun kemiği de var dedi ama 2 li tarama sonucu kan degerlerimde böyle çıktı Okan hocada riske atıyormuş birde olumsuz birşey söylerse diye korkuyorum