Isparta şehir hastanesi detaylı usg
Busraa32 200 tl civarı demiştim sankim😅
Bende tıpta yaptrdim okan özkaya 220 tl
Busraa32 bacım tıptan şaşma hem profesyonel hocalar var hem eşinle birlikte giriyosun hem istediğin aklına takılan soruyu sorabiliyosun özellere gitaen o parayı zaten ödeyeceksin şehir hastanesinde radtolog yapıyor bişey soramıyosun para ödeyeceksen hiç değilse tıpta hocalara öde hem için rahat etsin hem aklına takılanı sor hemde bebişinin üç boyutlı fotoğraflarını veriyolar bilfin olsun benim oğluşym babasona benziyo beş aylıkken gçrmüş olduk 😁
Nursenkarakoc1 pardon ben yanlış okumuşum 😅
Busraa32 siz neresinde oturuyorsunuz ıspartanın biz ayazmana😊
- Düzenlendi
Nursenkarakoc1 Isparta’ya hastaneye geliyorum Burdur’da oturuyorum bekarken Isparta’daydım ailem orda yine 😊
Busraa32 hımm o da iyiymiş
bir ay sonra
- Düzenlendi
Busraa32 benim doktorum da Ebru erdemoğlu memnunum ama daha ilgili bir doktor bulursam değiştirebilirim 🙂 o zaman bir hafta sonra şehir hastanesinin detaylı ultrasondan memnun kalıp kalmadığınızı sorarım
birde siz şehir hastanesinde ikili test yaptınız mı yaptıysanız kaçıncı haftada yaptırdınız ve kadar sürede çıktı sonucunuz
Bebeğinizin Cinsiyetini de ilk kaçıncı haftada öğrendiniz baya sordum kusura bakmayın 😄
Kesinlikle tıpa gitmelisin bence okan hoca ve mekin hoca cok iyi sehir hastanesindekinin normal ultrasondan bi farkı yok