Isparta şehir hastanesine gidiyorum kontrollerime 3 hafta sonra detaylı usg için randevu alıcam birkaç sorum var şehir hastanesinde detaylı usg yapıyorlar mı yoksa SDÜ tıpa mı yönlendiriyorlar tıpta ücretli mi oluyor şehir hastanesinde yapılıyorsa kaç boyutlu ve özel hastane de yaptıran var mı özel Isparta ya da meddem ne karara yaptırdınız
    Busraa32 merhaba canım ben özel ısparta da yaptırdım hakan kaya ya şehir hastanesinde yapıyorlar ama benim doktorum Fatih akkuş du önermedi ya tıpta ya da özelde yaptırın dedi görümcem de şehir hastanesine gitti kaç kere geri döndürdüler yok bebek ters duruşu ters en son tıpa gitti o da
      Busraa32 benimde doktorum fatih akkuş ama ben ayrıntılı ultrason için kendi isteğimle tıpa gittim mekin hpcaya bende plasenta previa var mekin hocada perinatoloji uzmanı olduğu için onu tercih ettim tıpta hocalar yapıypr ve ücretli ayrıca önceden randevu almanız gerekiyor kadın doğumdan şehir hastanesinde radyolog yapıp sonucu doktora gönderiyormuş ama tıpta ne sorarsan hocalar bilgilendiriyor 200 küsür ödemiştim toplam iki ay önce tıpı tavsiye ederim..
        Calimeros anladım geçmiş olsun açıkcası bir sıkıntım yok ama kafam da karıştı bakalım olmadı yaptırırım tıpta
          Busraa32 hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ hakan kaya özel ısparta 200 tl civarı almıştı bizden neredeyse 1 sene oldu ama ben doğurdum üstüne kızım 9.aya girdi falan 😅😅
            Busraa32 bacım tıptan şaşma hem profesyonel hocalar var hem eşinle birlikte giriyosun hem istediğin aklına takılan soruyu sorabiliyosun özellere gitaen o parayı zaten ödeyeceksin şehir hastanesinde radtolog yapıyor bişey soramıyosun para ödeyeceksen hiç değilse tıpta hocalara öde hem için rahat etsin hem aklına takılanı sor hemde bebişinin üç boyutlı fotoğraflarını veriyolar bilfin olsun benim oğluşym babasona benziyo beş aylıkken gçrmüş olduk 😁
              Calimeros aynen ücretli yaptıracak olursam tıpta yaptırırım zaten doktorumuz yönlendirecektir şehir hastanesi yeterli olmaz da yaptır derler de tıpa giderim