egezici1708 Pazartesi randevum var inşallah kalp atışını duyarım hiçbir belirti yok korkuyorum. Sadece bel ağrısı
egezici1708 Ben oğluma yeni hamileydim hiç test yapmadan sağ kası gim tık tık atar di ben kesin hamileyim derdim ama suan hiç belirti yok göğüs hassasiyetnden başka
Nurcan6148 Cansumus bildiğim kadarıyla adet tarihi baz alınıyor.bende 6+5 oldum hala gitmedim.Bekliyorumki gidince kalp atışınıda görebilirim umarım.
Cansumus Nurcan6148 git duyarsın bende gitmiştim ilk çocuk bi hafta önde imiş 10 gün donar gel dedi gelişimi için Nisa’n bir son adet tarihim yarın gidecegim canım
Gizemgizem25 Minikfasulyeninannesi evet gittim değerlerim çok düşük çıktı ama kaç oldugunu söylemediler düşük çıkması normalmi
Maviss99 Merhaba kızlar bizde 6+6 olduk yarın kontrolümüz var 😊 İnşaAllah hepimiz güzel haberler alırız
Minikfasulyeninannesi Gizemgizem25 Gizemgizem25 hangi değerlerin düşük çıktı canım aksi bi durum olsaydı doktor söylerdi sen içini ferah tut 😊
Curlymom SedaaaS hayrlı olsun iki gün sonra tekrar baktırın artması lazm ben 5+2 oldum bugün çarşamba ultrasona çağırdı
SedaaaS Curlymom öyle mi tamam Perşembe randevum vardı ondan önce sağlık ocağında bi kez daha baktırıyım
kubrablt merhaba sevgili anneler 💕 bende 3-4 haftalık hamileyim yeni öğrendim ve hala inanamıyorum pzt doktora gideceğim inşaallah her şey güzel olur 🙏🏻
Mavibulut0 Demin tekrar kan verdim normalde test günüm bugündü ben aceleci davranmıştım🙈 pazar günü 46 çokmıştı şimdi 517 çıktı doktprla görüştüm güzel değerin dedi şuan 4+2 haftalık keseyi ne zaman görebilirim?🥰