Mavibulut0 denizsmom teşekkür ederim bir hafta beklicem artık nasıl olcaksa o 😍 size de hayırlı doğumlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Haticeefe Lilightyesim 6 haftalıkken kalp atısını duymuşmuydunuz..bende bugün dr a gittim 6+2 yiz ama kalp atısı duyulmadı😞
Mavibulut0 kubrablt bazı kadınlarda yerleşme kanaması olabiliyor bi iki damla şeklinde kahverengi akıntılar ama kanama şeklindeyse doktorunuza ulaşın mutlaka düşük tehlikesi olabilir ben progestan iğne ve vajinal jel kullanıyorum önlem amaçlı daha önce bi düşüğüm olmuştu
kubrablt Mavibulut0 ben sağlık ocagına kan verdim öyle öğrendim çalıştığım için gidemedim daha doktora benim bir hafta önce pembemsi lekeler olmuştu bugünkü daha koyu geldi şaşırdım
Mavibulut0 kubrablt bence hasta sonu özel bi hastaneye gitme imkanınız varsa bi gözükün ya da izin alabiliyorsanız bi saat izin alın inşallah kötü birşey yoktur🙏🏻
kubrablt Mavibulut0 inşaallah hiç bilmediğim için süreci endişe etmeli miyim bilemedim kasık kısmında hafif agrı var sadece bir de
Deletedmom0036 Bende bir hafta önc öğrendim şuan 4 haftalık hamileyim 💕 tahmini doğum 24 ocak görünüyor 😊
SedaaaS Curlymom öyle mi tamam Perşembe randevum vardı ondan önce sağlık ocağında bi kez daha baktırıyım
Curlymom Ben bugün gittim 6+0 olduk.Doktor keseyi gördü 10.3mm kesem varmış 2hafta sonra bayrama denk geliyo 3 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi ama çok uzun süre haftaya özele gitcem
Deletedmom0036 Curlymom ben 4+5 im doktorum iki gün önce keseyi gördü 10 gün sonra tekrar gel dedi acaba kalp atışı için mi çağırdı