Aynurnaz Kızlar 6 haftalikken alttan bakınca kese ve kalp atışı göründü bende ama bende erken döllenme oldu sanırım çok erken öğrendim çünkü
Siriiinn Tugcenur61 betam adet günümde 800dü ve adet gününden 2 gün sonra kese gözüktü doktorum çok aceleci bi an önce kendini göstermek istiyo 10 gün sonra gelin dedi haftaya Salı günü gidicez inşAllah
Siriiinn Cansumus bende ilk 2-3 gün öyleydim Progestan kullanıyorum sabah akşam o etkiledi ama iyiyim çok şükür
Ireml Eylem1708 selam kızlar bende 4+2 yim pazartesi günü adet günümdü 57.9 cikti beta okuyorum da 200 ler de 300 lerde olanlar var çok mu düşük acaba benimki
Iremgokce Ireml benim o dönemde daha yüksekti keseyi görcek kadar hemde ama beta herkesde ayrı yükseliyormuş doktorundan en doğru bilgiyi alırsın sorun gözükmüyorsa bir haftada yükselicektir
SeydaT SATA göre 9 haftalık olmam gerekirken adetlerim düzensiz olduğu için 6+2 haftalığına tahmini doğum 6 Ocak dedi doktorumuz ❤️
Minikfasulyeninannesi Gizemgizem25 çok sevindim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günün haberlerini de verelim birbirimize inşallah 😃🙏
egezici1708 Bebeğini hisseden böyle tatlı kımıl kımıl edişlerini hisseden varmı sanki benim geçen hafta tık tık atar ya öyle birşey hissediyor dum şimdi yok 6+3dym