Cansumus Nurcan6148 ya bişi Şirvan doktor bana bi hafta önde söyledi keseye ve adet tarihine göre ben hangisini göze alacağım bi türlü anlamadım 🤔🙈
Nurcan6148 Cansumus bildiğim kadarıyla adet tarihi baz alınıyor.bende 6+5 oldum hala gitmedim.Bekliyorumki gidince kalp atışınıda görebilirim umarım.
Gls Mavibulut0 başından beri progestan fitil kullanıyorum zaten şimdi de ek olarak prolutex iğne de kullanıyorum
Minikfasulyeninannesi Gizemgizem25 çok sevindim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günün haberlerini de verelim birbirimize inşallah 😃🙏
egezici1708 Yukarda Eylem1708 adlı kullanıcı benim arkadaşlar google hesabım da bir sıkıntı oldu res numara tüm hesaplar sifirlandi
Iremgokce Son adet tarihim e göre tam beş haftalık ama ultrasona göre 6+6 bugün doktor adet tarihinden eminmisin fedi evet dedim hep düzenlidir çünkü ama biz ultrasonda gördük pazartesi kalp atışınıda duyduk benim bebek biraz aceleci doktorda şaşırdı 😇
Htcgnl Siriiinn aynıyız sizde ben gibi erken öğrenmişsiniz sanırım bende yarın gidicem kalp atışı için
Siriiinn Cansumus kaç yaşındasın ki kuzum , bizim çok sıkıntımız olmuyo sadece halsizlik oda fazla değil , alıştım gibi ☺️
Siriiinn Tugcenur61 betam adet günümde 800dü ve adet gününden 2 gün sonra kese gözüktü doktorum çok aceleci bi an önce kendini göstermek istiyo 10 gün sonra gelin dedi haftaya Salı günü gidicez inşAllah