Eylem1708 Beybisi35 amin canımm amin rabbim bir daha yaşatmasin bu bana ve kimseye dördünü de canlı canlı aldılar benden
Eylem1708 Mavibulut0 ya inşallah çok sevindim inşallah sorunsuz geçirirsiniz sizde rabbim kucağınıza almayı da nasip etwin
Mavibulut0 Eylem1708 amin inşallah 🙏🏻 İnşallah senin de sorunsuz geçer sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına❤️
[silindi] Kızlar bişey okudum kesede Bebek sağ taraftaysa koz sol taraftaysa erkek. Hepimiz aynı haftalardayız. Bunu bir test edelim beraber.
Mavibulut0 Gls allah yardımcınız olaun inşallah sağlıklı sıhhatli devam eder gebeliğiniz siz progestan ilaç ve crinone jel kullanmıyo musunuz bana düşük önlemi için verdiler
Gls Mavibulut0 başından beri progestan fitil kullanıyorum zaten şimdi de ek olarak prolutex iğne de kullanıyorum
Siriiinn Eylem1708 5+2yiz 🤩 Ocak 13 görünüyor Doğum nasipse 🥰 Nasıl gidiyo bebişe alışabildiniz mi ☺️
Siriiinn Koku aaa aramızda bi gün var , biz keseyi Cuma günü gördük çok şükür Salı günü kalp atışı için gideceğiz
Koku Siriiinn erken görmüşsünüz siz canım gözünüz aydın🙏 Ben de görmek istiyorum keseyi ve hatta yolk kesesini de boş gebelik olmasından çok korkuyorum 😔
Htcgnl Siriiinn aynıyız sizde ben gibi erken öğrenmişsiniz sanırım bende yarın gidicem kalp atışı için
Btlycl13 Siriiinn canim sen 13 ocakta doğum yapacaksan 19. Haftaya girmen gerekiyor yanlış hesaplıyorsunuz
Siriiinn Dmkns adetime 3 gün varken 222ydi adet günüm 800 çıktı.Çarşamba günü adet günümdü Cuma günü gördüm doktorum başka tahlil yapmana gerek yok dedi.
Siriiinn Cansumus kaç yaşındasın ki kuzum , bizim çok sıkıntımız olmuyo sadece halsizlik oda fazla değil , alıştım gibi ☺️